Sportfogadás tippek: Espanyol - Barcelona

2016-01-13
A két barcelonai együttes, az Espanyol és az FC Barcelona rövid időn belül harmadjára találkozik. Bajnokin 0-0-át játszott a két együttes, pár napra rá a Király Kupában otthon 4-1-re tudott nyerni a Barca. Ennek a meccsnek a visszavágója jön!

Espanyol - FC Barcelona

Tipp: 3.5 gól alatt

Odds: 1.55

Iroda: sportingbet

Kezdés: szerda, 21:00

 

Az Espanyol-Barca meccsek ritkán szólnak a szépségről, pláne akkor, ha az Espanyol a pályaválasztó. Legutóbb bajnokin pl. 0-0-át játszottak Messiékkel, keményen játszott az Espanyol, nem is ízlet a gránátvörös-kékeknek a városi rivális harcmodora.

Rá pár napra jött egy újabb csörte immár a Király Kupában. Ezúttal a Barcelona játszott otthon, de Caicedo az Espanyolból már a meccs elején beköszönt. Ezt követően a Barca azért észbe kapott, és négy góllal válaszolt. De ahogy az várható volt, potyogtak a lapok is: 12 sárga és 2 piros volt a termés. A Barcából eltiltás miatt Suarez, az Espanyolból Perez és Diop hagyja ki a meccset.

A Barcának tehát három-gólos előnye van a visszavágó előtt. Ez vélhetően elveszi az Papagájok kedvét mindentől, remélhetőleg a rugdosódástól is. Három gólt ledolgozni a Barca ellen szinte lehetetlen, tudjuk jól, hogy labdabirtoklásban az egyik legjobb, ha nem a legjobb a világon.

Nincs arra kényszerítve a Barca, hogy további gólokat lőjön, a bajnokival ellentétben itt most bőven elég lenne a 0-0 is! Aki látta a két együttes bajnokiját, az tudja, hogy az Espanyol képes volt ölni a Barca játékát. Nem valószínű, hogy a hazaiak továbbjutásban gondolkodnak, de azért kikapni aligha szeretnének. Mivel a továbbjutás nagyjából 99.9 %-ban eldőlt, így valószínűleg sokkal kevesebb eseményt tartogat ez a meccs, mint az odavágó. Az Espanyol játékosok nem fogják faragni a ellenfelet, és Neymarék is tudják, hogy nem feltétlenül kell pimasz cselekkel felidegesíteni a hazai spílereket, mert bármikor odasózhatnak. Csöndesen csordogáló találkozó lesz, a Barca főleg a labdajáratással üti majd el az időt, és nem valószínű, hogy nagyon gólra-törő játékot mutatna be. Ráadásul hétvégén újabb forduló, az Espanyol a Geteféhez utazik, a Barca pedig a Bilbaót fogadja. Erre a visszavágóra kevés energiát akarnak pazarolni a csapatok. A továbbjutás eldőlt, csöndesen csordogál majd a meccs, talán egy-két gól is születik, de az sem kizárt, hogy 0-0-al ér véget ez a meccs is, mint kettejük legutóbbi bajnokija.

Címkék: sportfogadás, tipp,