Sportfogadás tippek: Espanyol - Athletic Bilbao

2013-09-23
A Primera Division 5. fordulóját két jól rajtoló csapat meccse zárja, a hatodik Espanyol az ötödik Bilbao-t fogadja. Nézzük, mi várható

Espanyol - Athletic Bilbao

Tipp: Mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Jó kis meccs lesz ez, mert az Espanyol és a Bilbao focistái is bátran játszhatnak. Mindkét együttes remekül rejtolt, nem kell félni az esetleges vereségtől sem. Persze senki sem szeretne veszíteni, de ha így történik, még nem dől össze a világ.

Az Espanyol labdarúgói nem szokták túlszínezni a játékot. Egy Villarreal, egy Sociedad vagy egy Betis jobb napjain a Barcát és a Realt és megszégyenítő focival kápráztat el minket, az Espanyol azért ilyesmit nem produkál. Ők tolják, amit tudnak, és eddig eredményre vezetett. Két remi mellett két győzelmük is van, arrafelé ez igazán jó eredménynek számít.

A Bilbao a tavalyi pocsék szezonja után egyértelműen magához tért. Valverdével a padon, Benattal a középpályán úgy játszanak a baszkok, ahogy azt a szurkolók elvárják. A Valladolid, Osasuna, Celta Vigo triót verték, a Bernabeuban pedig kikaptak a Real ellen, de ez alighanem a kalkulálva volt. Ahol reális esélyük volt a győzelemre, azt a meccset be is húzták.

A baszk Bilbao eddig minden bajnokiján lőtt gólt, általában többet is. Csak a Real Madrid 'úszta meg' egy bakapott góllal. A Bilbao meccseit idén a sok helyzet jellemzi, egyre-másra dolgozzák ki a helyzeteiket, és úgy lőttek 8 gólt, hogy a csatárok még nem szóltak hozzá a meccsekhez! Mi lesz itt, ha Adurizék is magukhoz térnek!

Az Espanyol hat lőtt gólig jutott, de jól osztották be azokat. Nem igazán lehet a katalánoknál csapatrészeket kiemelni hogy elöl jók, vagy hátul, esetleg a középpálya stabil. Tényleg igazi csapatként funkcionálnak idén, ami eddig működött. Egy gól erejéig talán ma is fog, főleg úgy, hogy az Espanyol a Cornellá-Ell Prat-ban nem szokott lélektelenül játszani. Gólszerzésre nagyon jó esélyük van, hisz a Bilbao védelme azért minden meccsen produkál olyasmit, amitől a szurkolók a fejüket fogják. Az új San Mames avatóján a Celta elleni meccsen is adtak ajándékba gólt a baszk védők, de hibáztak ők többször is, csak a vigoiak nem mindet váltották gólra.

Jó foci, sok gól várható, mert alapvetően mindkét csapat jó formában van, és győzelemre játszik ma is! Hazaiaknál Victor Alvarez, míg a vendégeknél Kike Sola és Ekiza hagyja ki a meccset.

A tippünk tehát az, hogy mindkét csapat szerez minimum egy gólt!

Sok sikert mindenkinek, nyerjünk sokat ma is!

Címkék: sportfogadás, tipp,