Sportfogadás tippek: Eskilstuna - Linköping

2016-04-28
A mai napon is maradunk a focinál, de az EL helyett egy svéd női bajnokiból próbálunk profitálni.

Eskilstuna United - Linköpings

Tipp: Linköpings győzelem

Odds: 1.92

Iroda: unibet

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

Két forduló ment le a svéd női bajnokság most futó szezonjából, de a bajnoki címre esélyes csapatok élre is álltak. Egyelőre a Linköpings vezet jobb gólkülönbségének köszönhetően, de a Marta vezette Rosengard sem bukott még pontot.

A Linköpings rutinosabb csapat, mint mai ellenfele. A jelenlegi listavezető mégis leginkább két fiatal, agilis támadója miatt lehet érdekes idén. Mosegaard-Harder és Blackstenius, a dán és svéd támadó idén minden védelemnek gondot fog okozni. Blackstenius utánpótlás-válogatott szinten már jelezte, hogy nem picit érzi a kaput. Idén két bajnokin 4 gólt jegyzett, nem könnyű megállítani. Mindének is van két gólja a középpályáról, van lendület a Linköpingben.

Az Eskilstuna meggyengült erre az idényre. Enganamouit például már a Rosengard játékosa, az afrikai támadó góljait nem lesz könnyű pótolni. De többen távoztak még a keretből, az angol Barsley nem bevethető, szóval van baj. Az Eskilstuna a második vonalból érkező Djurgardenst verte, de a Vittsjötől már kikapott.

Az előző idényben az Eskilstuna a Linköpings előtt végzett a tabellán, de ez a keret most jóval gyengébb. Említettük a 18 gólig jutó Enganamouitot, aki szinte csapata góljainak felét jegyezte, de a volt válogatott védő, Thunebro is abbahagyta a profi focit, és távozók is voltak még a keretben. Ezt a mai meccset a Linköpings jó helyzetből várja! Két agilis támadója jelentheti a csapatok közti különbséget, nyerni fog a Linköpings, az Eskilstuna pedig idén maximum középcsapat lehet.

Címkék: sportfogadás, tipp,