Sportfogadás tippek: Érd - Debrecen

2016-05-19
Az Érd női kézilabda csapata utolsó hazai meccsét játssza a szezonban. A DVSC legyőzése nem tűnik megoldhatatlan feladatnak.

ÉRD - Debrecen

Tipp: Érd győzelem

Odds: 1.22

Iroda: unibet

Kezdés, csütörtök, 19:30

Az Érd nem jutott a kézilabda-bajnokság döntőjébe, de nem is meglepő, hisz az elődöntőben a Győr volt az ellenfél. Ugyanakkor otthon elég jól játszott az Érd, félidőben még 14-12-re vezetett, aztán győzött a jobb csapat, végül 27-24 arányban kapott ki Szabó Edina csapata.

A Debrecen nem a Győr, de ez aligha titok.

A DVSC az elődöntőben a Fradit kapta ellenfélül, de a hajdúsági együttes sorsa is meg volt pecsételve. Idegenben az elődöntő első meccsén az FTC 7 góllal nyert, a visszavágón pedig szintén az FTC volt jobb, de már csak egy góllal.

Az eldöntőben az Érd és a DVSC is joggal érezheti, hogy van esély győzni. De a két együttes közül azért még ha nem is sokkal, picivel jobb az Érd, főleg otthon. A DVSC-t a gyengébb formában lévő FTC is simán verte, ez a sors várt Tone Tiselj tanítványaira is.

Az alapszakaszban mindkét meccset az Érd nyerte, amikor a két együttes találkozott. Idegenben  csak egy góllal volt jobb az Érd, otthon viszont 12-vel. Ma azért vélhetően 12 nem lesz közte, mert fejlődött a DVSC, de pár góllal még mindig az Érd a jobb csapat.

Címkék: sportfogadás, tipp,