Sportfogadás tippek: Elverum - Kadetten Schaffhausen

2017-11-08
A férfi kézilabda BL sorozatának C csoportjában az Elverum és a Kadetten is 6-6 ponttal áll. Továbbjutást viszont csak az első két hely jelent, így egyértelműen a győzelem a cél mindkét oldalon.

Elverum - Kadetten Schaffhausen

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat eljut 25 gólig

Bet365 odds: 1.38

Kezdés: november 08. 19:00

 

Az Elverum eddig három meccset játszott az idei BL sorozatban hazai pályán, és mindig eljutott minimum 25 gólig, de minimum 25-öt kapott is. A Skjern ellen 32-27-re kikapott, a Dinamo Bukarestet 40-32-re, a Velenjét 29-28-ra verte.

A norvég Elverum a Kadetten ellen Svájcban már megmérkőzött rögtön az első körben. Nem volt egy gólszegény meccs, Császár Gábor 36-30 arányban nyertek, és szereztek meg két fontos pontot. Azon a meccsen Csaszi hét gólt szerzett, érdekesség, hogy mind a hetet a 42 perc után.

Ami a svájci Kadettent illeti, idegenben háromból háromszor kapott ki, de 25 gólig csak a Skjern ellen nem tudott eljutni. A csoportelső Skjern azért elég masszív együttes, Myrholék azért a védekezésre is ügyelnek, de az Ademar és a Dinamo ellen 28-28 gólt dobott a svájci együttes.

Amikor a Kadetten és az Elverum találkozott, mindkét együttes eljutott legalább 30 gólig. A svájci együttes egyenesen 36-ig jutott, és ha Csaszi most az első félidőben is betalál párszor, akkor nem lesz gond a 25 góllal. Az Elverum sem olyan csapat, amely sokáig szórakozik támadásban az ellenfél fala előtt. Idegenben is eljutott 30 gólig a Kadetten ellen, akkor otthon a minimum 25 dobott góllal nem kéne, hogy probléma legyen.

A két együttes 2015-ben is kétszer találkozott a BL-ben, akkor Norvégiában 27-28 lett a vége, Svájcban 30-31. A tippünk tehát az, hogy legalább 25 gólig mindkét együttes eljut, ahogy eddig mindig, amikor egymás ellen játszottak a Bajnokok Ligája sorozat keretén belül.

Címkék: sportfogadás, tipp,