Sportfogadás tippek: Elche - Villarreal

2013-11-04
Érdekes kis meccsel zárul a Primera Division 12. fordulója. Két újonc csapat találkozik ma este Elchében, két olyan csapat, amely a várakozásokon fölül teljesít idáig.

Elche - Villarreal

Tipp: 2 gól felett

Odds:1.625

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Tavaly ez a két együttes még a Segundában szerepelt, ám mindketten megérdemelten jutottak föl. Az Elche a védekezésre építette tavalyi taktikáját, a Villarreal pedig a másodosztályban is kombinatív támadójátékával érte el a feljutást.

A 2013/14-es szezont tehát mindkét együttes az élvonalban kezdte, de itt is szeretné befejezni. A Villarreal remek rajtjára kevesen számítottak. Sorra nyerte a meccseket, és hiába botlott meg párszor mostanában, még mindig tartja 4. helyét a Sárga tengeralattjáró.

Az Elche szintén jól szerepel. sokan biztos kiesőnek vélték a szezon előtt, de 3-4-4-es mérlegük van, és a 13. helyen várják a forduló zárómeccsét. A lendület viszont nem lankadhat, mert elég egy-két gyengébb meccs, máris ott a kiesőzóna.

A Villarreal győzelem esetén megközelítené 5 pontra a Real Madridot, az Elche pedig felugrana a tabella első felébe, és négy csapatot átugorva a 9. helyen találná magát.

Várható kezdőcsapatok:

Elche: Manu Herrera-Damián Suarez-Botia-Lombán-Cisma-Ruben Perez-Javi Marquez-Aáron-Charles Gil-Fidel-Corominas

Villarreal: Asenjo-Mario-Musacchio-Pablo Iniguez-Jaume Costa-Manu Trigueros-Bruno Soriano-Hernan Perez-Cani-J. Pereira-G. dos Santos

Az Elche 4-2-3-1-et játszik, és sokkal támadóbb felfogású a csapat, mint a másodosztályban volt. A Villarreal 4-4-2-t játszik, amit 4-2-2-2-nek is lehet nevezni. Persze ez csak a mágnestáblán fest így. A gyakorlatban azonban sok játékos sok helyen feltűnik. Cani például bal szélen játszik, de egyértelműen ő a csapat esze. Bal szélső és irányító egyben. Dos Santos szintén mindenhol feltűnik az ellenfél térfelén, nagyon sok mozgással operálnak a Villarreal játékosai.

Az Elche üde színfoltja lett a ligának, és ha megnézzük, hogy a padon ott lesz például Manu del Moral, vagy Boakye, akkor látjuk, hogy vannak még kreatív támadók a padon is. Otthon biztosan nagyon szeretnék elverni a Villarrealt, és erre bizony minden esélyük megvan. Tavaly a másodosztályban oda-vissza verte az Elche a Villarrealt, szóval hiába esélyesebbek Caniék, fel kell kötni a gatyát ma este.

Elképzelhetetlen, hogy ne győzelemre játszanak a csapatok, így az is, hogy ne essen minimum két gól ezen az összecsapáson.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,