Sportfogadás tippek: Elche - Real Madrid

2013-09-25
Van az a helyzet, amikor nem kell mélyre ásni egy-egy jó tippért. A felszínen is vannak gyémántok!

Elche - Real Madrid

Tipp: Real Madrid

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

A tegnapi nap folyamán a Barcelona és az Atletico Madrid is nyerni tudott, így a Real Madrid győzelmi kényszerben játszik. A Blancók eleve otthagytak két pontot az el Madrigalban, ha az Elche ellen sem tudnának nyerni, az katasztrófával érne fel.

Az Elche minden kétséget kizáróan az élvonal leggyengébb csapata. Lehet, hogy most nem ők az utolsók, de eljön amjd az az idő, amikor a Sevilla meccset nyer (valószínűleg ma a Rayo ellen), és az Elche a 'helyére kerül'

Ez a csapat tavaly bajnok volt a Segundában, de támadójátékuk nincs, nem volt már tavaly sem. Úgy nyerték a Segundát, mint az EB-t anno a görögök. Betonbiztos védekezés, elöl meg mindig találtak egy picike gólt.

Az Elchének eddig három döntetlenje mellett két veresége van, ma alighanem begyűjtik a harmadikat. Nem vár könnyű este Ronaldoékra, mert a hazaiak 10 emberrel fognak védekezni. Egy korai Real gól nem jönne rosszul, az alighanem megtörné az Elchét.

Nem lehet tudni, Ancelotti milyen kezdőt állít össze, hisz hétvégén Atletico-Real derbi, de ezt az Elchét a Castillának is vernie kéne.

Nem lesz ez szép meccs, mert a hazaiak megpróbálják majd ölni a focit, de kizárt, hogy 90 percen keresztül hiba nélkül játsszák végig a találkozót. Ha a Madrid rákapcsol, 1-2 percenként kísérleteznek lövéssel, és már csak a nagy számok törvénye alapján is, egy-két biztosan beakad.


Biztos előny tudatában a Real sem fogja erőltetni, hisz a hazaiak mondjuk 0-2-nél sem fognak kockáztatni semmit. A világ egyik legjobb csapatától mondjuk 2-0-ra kikapni nem szégyen, főleg ha azt nézzük, hogy az Elche kerete egy az egyben nagyjából egy Modric árának felel meg, és akkor lehet túloztunk.

Tippünk 0-2, de ha kijön a lépés a vendégeknek, lehet itt 4-5 vendég gól is. A biztos viszont csak a győzelem, hogy lesz-e gála, avagy hétvégére tartogatják Ronaldóék a gólokat, azt nem tudhatjuk.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,