Sportfogadás tippek: Elche - Real Madrid

2015-02-22
Vannak csapatok, amelyek képesek felpörögni a 'nagyok' ellen, de az Elche nem ilyen. Vélhetően ma is inkább kapni fogják a gólokat, ám Casillas is maga mögé nyúlhat. Elche-Real Madrid, nézzük bővebben:

Elche - Real Madrid

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Az Elche legfőbb célja a bennmaradás. A Real Madrid pedig a bajnoki címért küzd, ebből is látszik, hogy van azért némi különbség a két együttes között. Az Elche ebben a kiírásban még nem nyert komoly csapat, de még csak pontot sem szerzett. A Real Madrid, az Atletico, a Barca is elverte Fran Ecsribá csapatát, sőt a Barca kétszer kupameccsen is kivégezte Fajréket.

A katalán együttesre visszatérve, tegnap meglepetésre kikapott a Camp Nouban, így a Real esetleges mai győzelmével ismét 4 pont lehet a különbség a két gigász között.

A Real Madridban összeáll a BBC, azaz a Bale-Benzema-Cristiano trió. Kroos természetesen most is játszik, mivel Modric és Khedira is kidőlt, azon a poszton nem igazán tud rotálni Ancelotti. Isco és Illara játszhat még a középpályán Kroos mellett. A védelemben Varane és a felépült Pepe játszik középen, Marcelo és Arbeloa pedig a széleken. Vélhetően a Marcelo-CR7 kapcsolat lesz a kamatozóbb, de előbb-utóbb Bale is összehoz egy jó meccset.

A Real a Schalke 2-0-ás legyőzésével szinte már a következő körben érezheti magát a BL-ben, itt az idő, hogy a bajnoki cím felé is nagyot lépjen a csapat. Pár hete a Barca járt az Elche otthonában, és 6-0-ra nyerni tudott. A Real talán megkíméli az ekkora zakótól a hazaiakat, de ha Ronaldónak kijön a lépés, összekapja magát Bale és Benzema is belebotlik egy-két gólba, nem kizárt, hogy 5-6gólt a Real Madrid is összehoz. Aztán hazai pályán az Elche is megvillanhat, elvégre a BL-meccs ott van a vendégek lábaiban, Jonathasék is betehetnek a közösbe egy gólocskát!

Tipp: 1-4

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,