Sportfogadás tippek: Elche - Levante

2014-04-25
A La Liga 35. fordulójában a tabella 16. helyén álló Elche a 9. pozíciót elfoglaló Levantét fogadja. A vendég-együttes már biztonságban van a bennmaradást illetően, a hazaiaknak viszont nagy szükségük van a pontokra.

Elche - Levante

Tipp: 3 gól alatt AH

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Először is tudni kell, hogy mindkét csapat Valencia tartományban fekszik. A Levante valencia városában található együttes, szóval nyugodtan nevezhetnénk tartományi derbinek is ezt a mai találkozót. Persze ha a Levanténak kellenének a pontok, akkor derbi lenne a javából, de a vendégeknek belefér a zakó is. Van egy olyan érzésünk, hogy a Levante lecsúsztatja a pontokat az újonc Elchének. Ez persze csak feltételezés, de a Levanténak is jó, ha az Elche bennmarad.

A hazai együttes újoncként a bennmaradásért küzd, de erre számítani is lehetett. Jelenleg három pont előnyük van a legjobb kieső Getafével szemben, most ez a győzelem nagyon jól jönne Escribá csapatának. Egyébként, ha nem lesz bundás a meccs, akkor is inkább a hazai csapat az esélyes. Otthon játszanak, sokkal motiváltabbak, mint a vendégek.

Egyik csapat sem a góljairól híres, az Elche és a Levante is azon csapatok közé tartozik, melyeknek a rúgott gól átlaga meccsenként nem éri el az 1.00-es átlagot. A Levante nem fogja erőltetni ma sem a gólszerzést, az Elche pedig ha feltöri a vendég védelmet, akkor ráül az 1-0-ra, és próbálja azt megtartani. Nem ez lesz minden idők legszórakoztatóbb meccse, Egy dögunalmas 1-0-ra számíthatunk, ahol az elchei együttes talál egy gólt, és ennyi.

Senkit sem bíztatunk arra, hogy nézze végig ezt a találkozót, ettől függetlenül megéri tippelni egy jó 'undert'. Ez a két csapat ha reggelig játszana, akkor sem születne négy gól. Ez nem az a meccs lesz, ahol úgy nyerünk pénzt, hogy közben még jól is szórakozunk.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,