Sportfogadás tippek: Elche - FC Barcelona

2014-05-11
A spanyol élvonalban az előző körben mindhárom bajnokesélyes botlott. Elveszítte elhalaszott bajnokiját a Real Madrid, így a Barca akár bajnok is lehet, ha hátralévő két bajnokiját behúzza.

Elche - FC Barcelona

Tipp: Barcelona győzelem

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

Az előző hónapban a Barca csapata kétszer is megviccelt minket, aminek következtében csak minimális havi profitot könyvelhettünk el. Itt az ideje, hogy picikét törlesszenek a katalánok.

A Barca igazából pocsék idényt fut, de így is kapott esélyt a madridi együttesektől, hogy bajnoki címet ünnepeljen. Amikor már mindenki azzal kezdett el foglalkozni, hogy kik mennek és kik maradnak, akkor senki sem számított arra, hogy a Valladolid elleni találkozó elején CR7 sérülése előjön és le kell cserélni. A Real nem is tudott nyerni, a Barca pedig immár saját kezében tartja a sorsát.

Tata Martino a héten adott pihenőnapot is a srácoknak, de többen nem éltek vele, és edzeni mentek. Xavi, Iniesta és még páran a pihenőnapon is edzettek. Messi nyilatkozta a napokban, hogy élni fognak ezzel a nem várt eséllyel. Egyébként tudjuk, hogy nem ezen múlik, de Iniesta pont ma ünnepli 30. szülinapját, szóval aligha szeretnék ezt a társak elrontani. Nem egy rossz csapat az Elche, de ha a Barca valóban úgy áll hozzá a találkozókhoz, hogy behúzza, akkor be is húzza.

Várható kezdőcsapatok:

Elche: Manu Herrerra - Damián Suárez, Lombán, Pellegrín, Cisma - Carlos Sánchez, Rubén Pérez - Rodrigues, Javi Mártinez, Coro - Boayke

FC Barcelona: Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Pedro, Messi, Alexis

A katalánok védelméből Alba és Pique még mindig hiányzik, de ha bajnok akar lenni a csapat, am 3-4 gólt Messiéknek össze kell hozni, és akkor belefér az is, hogy Pinto egyszer (vagy akár kétszer is) kapitulál.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,