Sportfogadás tippek: Elche - Atletico Madrid

2013-11-30
Az Elche ma nem esélyesként lép pályára, de ez gyakran előfordul az újonc együttessel. Hol megbírkózik a feladattal, hol nem. Mindenesetre eddig remekül helyt áll az élvonalban, de ma tényleg a 100% is kevés lehet az Atletic ellen.

Elche - Atletico Madrid

Tipp: Atletico

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés:ma 16:00

 

Az újonc Elche 14. kör után a 10. helyen áll. Megelőzi például a Valenciát is, de nem elégedhet meg a csapat, mert nagyon szoros a tabella második fele. Egy-két rossz meccs, akár 6-8 poziciót is lehet csúszni visszafelé.Csak 17 pontos csapatból van 4, tehát tényleg minden pontnak óriási a jelentősége.

Persze az Atleti aligha az Elche érdekeit nézi. A 'tico titkon bajnoki címről álmodozik. Nem mondják ki, de mindenkinek a fejében megfordul a gondolat, hogy ebből simán lehet bajnoki cím. Mindössze 3 pont a hátrány a Barcával szemben, és jól tudjuk, hogy a Barca január-február idején gyakran hullámvölgybe kerül. Ha idén is így lesz, és a 'tico ezt ki tudja használni, akkor nem reménytelen a bajnoki cím megszerzése. Ehhez viszont a kötelezőket, mint ez a mai is, hozni kell!

Eddig a 'tico egyszer botlott az Espanyol ellen, de a többi bajnokiján kihozta a mecsekből a maximumot. Az Elchének és az Atletinek egyaránt a mindenáron győzni akarás az erőssége. Tény, hogy az Elchének nem mindig sikerül, de azt látni a csapaton, hogy nagyon szeretne maradni a legjobbak között. A 'tico hasonló erényekel rendelkezik, csak az a különbség, hogy a MAtracosoknál világsztárok játszanak.

Villa, Costa, vagy a Xavi-utódként emlegetett Koke mind-mind klasszis labdarúgó. Az igazi erőssége viszont ennek a csapatnak még csak nem is Diego Costa, hanem a védelem. A Juanfran-Miranda-Godin-Felipe Luis négyes talán a világ legmegbízhatóbb védősora.

Simeone együttese hétközi BL-meccset is játszott a távoli Szentpéterváron, de tette mindezt tartalékos csapattal. A mai találkozóra nem lesz kihatása annak a meccsnek, így fáradtságról az Atleti esetében nem beszélhetünk. Simeone irányítása alatt az Atleti újra profi mentalitású csapat lett. Szimpatikus csapat az Elche, de na nem sok esélyük lesz az Atleti-henger ellen!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,