Sportfogadás tippek: Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

2012-09-25
A német Bundesligában hétközi fordulót rendeznek, így a hétvégi meccsek után nem sok idő maradt a felkészülésre. A Borussia a BL mérkőzések miatt jobban hozzá van szokva a keddi-szerdai találkozókhoz, viszont az Eintracht óriási formában van, és a Dortmund megleckéztetésére készül!

Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund

Tipp: Dortmund

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

Nagyon kevesen, vagy talán senki sem hitt abban, hogy négy forduló után a Frankfurt még hibátlan lesz. Márpedig bármilyen fura, a friss feljutó Eintracht négy meccsből négyet megnyert, és a Bayern mögött a 2. helyen áll. Sokak szerint most jön el az igazság pillanata.

A frankfurtiak ellenfele az a BVB lesz, akik múlthéten nagy küzdelemben megverték az Ajaxot, de hétvégén meglepetésre 3-2-re kikaptak a Hamburgtól. Lewandowskiéknak javítaniuk kell, mert a Bayern nem képes hibázni. Ha ma nem szerzik meg a három pontot, akkor nagyon elhúznak a bőrgatyások, és nagyon nehéz lesz őket utolérni!

 Az Eintrachtnak azért nem lesz könnyű dolga, már csak azért sem, mert hétvégén a Nürnberg elleni meccsen két játékosukat is sérülés miatt kellett lecserélni. A középcsatár Occean, és a középpálya motorja, Schwegler is kiszállt az első félidő közepe táján. Két olyan láncszem vált ki, akiket nehéz pótolni! Ugyan a Nürnberg ellen még nyertek, de a Dortmund egy másik kávéház, ahogy mondani szokták!

Eddig a BVB csak hazai pályán nyert, idegenben egy döntetlen, és a hétvégi zakó áll a nevük mellett. Itt az ideje, hogy Dortmundon kívül is bajnokhoz méltó játékkal rukkoljanak elő. Klopp mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a csapat nyerjen, ha kell, Götze és Reus egyszerre kezdeni fog. Grosskreuz és Kuba is kezdőként léphet ma pályára, nem teheti meg a BVB, hogy nem teszi oda magát 100%-ig. Jövő héten újra BL, úgyhogy ha itt az elején sem bírják a versenyt a Bayernnel, akkor nem lesz címvédés!

Most nekik áll a zászló a Eintracht ellen, valószínűleg Occean és Schweglert nem tudják megfelelően pótolni a Dortmund ellen. A BVB amúgy sem szokott kétszer egymás után gyengén játszani, így ha nehezen is, de megverik az Eintracht együttesét ma este!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,