Sportfogadás tippek: Eintracht Frankfurt - Bayern München

2013-08-17
Az Eintracht a múlthéten benyelt egy hatost a újonc Hertha BSC ellen. Ma a Bayern Münchent látják vendégül...

Eintracht Frankfurt - Bayern München

Tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Pályán a Bayern, kár is foglalkozni a többi mérkőzéssel, pedig rajtol a La Liga, és a Premiership is. Ugyanakkor ha pénzt akarunk keresni, overt kell rakni a Bayenre, és kész.

Tavaly az Eintracht igancsak elkapta a rajtot, az első öt meccsét behúzta. Tán azon az öt meccsen nem szedett be annyi gólt, mint múlthéten. A Hertha focistái 10-szer találták el a ketrecet, abból a 10 lövésből pedig 6 gól lett.


Ha a berlini támadókkal így meggyűlt a bajuk, akkor mi lesz ma, amikor Robben és Ribery vezeti a rohamokat. Alsóhangon rúgnal majd 4-5 gólt, itt nem az lesz, mint a Győr-Bayern meccsen, hogy csak 20 percet fociznak a bajorok.

Guardiola jó szokásához híven nem árulta el előre, kik is kezdenek, nincs kupa, nincs BL jövő héten, így várhatóan a legkeményebb kezdőt küldi ki a pályára, na nem mintha egy Thiago, vagy egy Shaqiri kezdőbe jelölésével soket gyengülne a Bayern.

Ha tényleg akarnak focizni a bajoroj, nem kizárt az sem, hogy lőnek 6-7 gólt, de a három tényleg biztosnak tűnik. Nem egy kategória a két együttes, és ez látszódni is fog ma délután.

Nehéz igazából a tutit indokolni, de ez a Bayern még mindig a világ legjobb csapata, és könnyen előfordulhat, hogy a veretlenül megnyert bajnoki cím a cél!

Címkék: sportfogadás, tipp,