Sportfogadás tippek: Eibar - Real Madrid

2014-11-22
A Primera Divisionban ma délután az Eibar a Real Madridot fogadja. Minden szinten óriási a különbség a két együttes között, és ez alighanem az eredményben is megmutatkozik.

Eibar - Real Madrid

Tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:00

Szóval amikor az Eibar a Segundában feljutó helyen állt, közel sem volt biztos, hogy a csapat indulni tud a legjobbak között. Ahhoz ugyanis pénz kell, az pedig nem sok volt az Eibar kasszájában. Még Iniestáék is kampányolni kezdtek, hogy pénzt gyűjtsenek ennek a csapatnak.

Az Eibar végül megkapta a 'rajtengedélyt', és él is a lehetőséggel. Egész jól tartja magát a csapat, és ha így folytatja, végig harcban lesz, ami a bennmaradást illeti.

A Realnak természetesen más céljai vannak, bajnok szeretne lenni. Az látszik, hogy az Atletico azért picikét gyengébb, mint volt tavaly Felipe Luis-sal és Diego Costával. A Barcánál is vannak bajok, szóval ez a mostani a Real szezonja lehet. A Blancók még a bajnokság elején elveszítettek két mérkőzést a 'tico és a Sociedad ellen, ám ezután makulátlan a csapat. Ronaldo kettesével rúgja a gólokat, Benzema és Bale is eszméletlen formában focizik. James bombagólokkal és kiváló gólpasszokkal feledteti di Mariát, és Kroos is egyre inkább lesz kihagyhatatlan eleme a Madridnak. Modric sajnos lesérült, de a hírek szerint Ancelotti Isconak szavaz bizalmat Kroos mellett szűrő poszton. Az Eibar ellen belefér egy ilyen támadó felfogású együttes, igazi gálameccsnek tűnik ez a találkozó.

Az Eibar tisztában van a sorsával, a Madridnak meg nagyon megy a szekér, és az az őszinte gólratörő foci, amit a Real játszik, az bizony gólokkal párosul.

Várható kezdőcsapatok:

Eibar: Irureta-Bovada-Albertosa-Ekiza-Abraham-Erasti-Dani Garcia-Capa-Arrurabarrena-Saul-Manu

Real: Casillas-Arbeoa-Pepe-Ramos-Marcelo-Kroos-Isco(Khedira)-Bale-James-Ronaldo-Benzema

Címkék: sportfogadás, tipp,