Sportfogadás tippek: Egri FC - Debreceni VSC

2012-09-05
A közelgő válogatott meccsek miatt igen kevés bajnokságban rendeznek mérkőzéseket, így szinte kötelező 'mélyebbre' ásni. Hála az égnek a Ligakupa kisegít minket, ahol több elég jól tippelhető találkozót rendeznek. Ezek közül választottunk egyet mi is.

 

Egri FC - DVSC

Tipp: DVSC

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Először is a legfontosabb dolog. A magyar csapatokat két részre lehet osztani Ligakupa szempontjából. Vannak, akik komolyan veszik, és vannak, akik nem. A Debrecen általában nem a legerősebb keretével vág neki a meccseknek, ám nem lehet rájuk fogni, hogy ne tennének meg mindent a győzelem érdekében. Aztán, ha megnézzük, hogy a Lokinak milyen erős kerete van, akkor rá kell jönnünk, hogy a Loki cserék is az NBI első felében végeznének, ha indíthatna két csapatot a Debrecen.

Igaz, hogy Ramos távozott tőlük Kecskemétre a napokban, aki gyakran lépett pályára Ligakupa meccseken, de visszatért Czvitkovics a csapathoz(még nincs játékengedélye...), ami mindenképp erősítés a hajdúságiaknál.

Elöl Farkas és Meyé kezdhet, akik Sidibe és Coulibaly mellett nem nagyon rúgnak labdába, középen pedig 6-7 olyan játékosa van a Lokinak, akik szinte bármelyik NBI-es csapatban kezdők lennének. A Debrecen tele van tehetséges, bizonyítani vágyó játékosokkal, akik amúgy képességeik alapján tényleg több játéklehetőséget érdemelnének.

A DVSC ellenfele az az Egri FC lesz, akik hétvégén az FTC ellen 0-2-ről mentettek pontot Németh két góljának köszönhetően. Az Eger végre hazai pályán játszhat, aki kíváncsi a kedvencekre, 800 Ft-ért mehet a meccsre...

A hazaiak kerete jóval szűkebb, mint a debrecenieké, Ha kivesszük azokat a játékosokat, akik az NBI-ben hétről-hétre játszanak, akkor nem nagyon találunk olyan focistákat, akik a Loki ellen győzelmi eséllyel lépnének pályára. Simon mester sem hirdetett előzetes kezdőt, de a nyilatkozatában megemlítette, hogy ő is olyan focistáknak akar játéklehetőséget biztosítani, akik az élvonalban keveset játszottak, vagy pályára sem léptek, és megemlítette, hogy új taktikai elemeket is ki szeretne próbálni... (Mintha nem bekkelnék végig a szezont :D )

Legyünk realisták. Az Eger 'B' csapata sehol sincs a Loki 'B' hez képest, és itt B csapatokon nem az NBII-es, NBIII-as gárdákat értjük, hanem azokat a játékosokat, akik az első csapatnál vannak, de kevés lehetőséghez jutnak.

Az egriek nem buták, tudják ők, hogy a csapatuk nem képes a Ligakupa döntőjébe jutni. Persze, álmodozni lehet, de nem érdemes. Az Eger összes idegszálával arra koncentrál, hogy bennmaradjon az NBI-ben. Még véletlenül sem kockáztatnák meg például Németh játékát, hisz ha egy-két kulcsjátékosuk kiesik, akkor az szinte egyenlő lenne az Eger kiesésével is.

A Loki pedig egyértelműen van annyira erős csapat, hogy komolyan vegye az NBI-et, a Kupát, és a Ligakupát is. A mi tippünk, hogy hiába léphet pályára otthon az Eger, nem tudnak belőle előnyt kovácsolni. Meye, Lucas, Farkas és a többi piros-fehér mezes focista ismét bizonyítani fogja, hogy nem véletlenül játszanak ők az ország egyik legerősebb csapatánál. Tippünk 3-1-es DVSC győzelem!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,