Sportfogadás tippek: Eger-UTE és Sevilla - Real Sociedad

2013-05-18
Két tuti tippünk van mára, így mindkettővel foglalkozunk egy picit

Eger - UTE

Tipp: UTE @ 1.33

Iroda: bet365

Az Eger - UTE mérkőzés egy vicc. De ezt elmondhatnánk az egri futballról is... Sokmindenről lehet hallani, lehet olvasni, aminek a fele igaz, fele nem, de ez az Eger jelenleg egy közepes NBII-es csapat szintjén sincs! Nagyjából két-három nincs edzés, nincs pénz. Úszik az adóságban a klub, a két tulaj, akik 75-25 százalékban birtokolják a csapatot, 1 Ft-ért megvállnának a klubtól. Persze jár hozzá kb 100 milla adóság is...

Tegnap végül eldőlt, hogy lesz ma meccs, de gondolhatjuk, mennyire érdekli az egri focistákat a mai fellépés... Egyébként ha megnézzük az Eger keretét a Pápa elleni meccsen, vagy inkább az egri kezdőt, akkor látjuk, hogy ez a csapatmár nem az, amely elkezdtr az idényt. Szegény Németh Norbi lehet sajnálni, ő azért pengésebb játékos annál, minthogy az Egri FC-ben ilyen körülmények között futballozzon.

Az efriek legutóbb 45 perc alatt kaptak 4-et a Pápától, ma sem számíthatnak semmi jóra. Egyébként pedig tudni kell, hogy semmi kedvük magukat égetni az egri srácoknak, de ha nem játsszák végig a bajnokikat, akkor egészen megye I-es szintig visszaminősítik a csapatot, vagyis sem NBII-ben, sem az NBIII-ban nem indulhatnának el.

Csakis azért játszik az Eger ma délután, mert így van esély, hogy valahonnan lesz zseton, és maradhatnak az NBII-ben, ráadásul így TV-s közvetítés is lesz, ami szintén egy kis aprópénzt jelent.

Jelenleg olyan, hogy egri foci nem létezik, hisz azt is tudjuk, hogy az egész szezonban nem léphettek fel hazai pályán. Az UTE szétszedi az Egert, lehet fogadásokat kötni, hogy megrúgják-e a hatot, mint a Pápa, vagy 3-4 gólnál megállnak. Egyébként az UTE-ra ráfér a sikerélmény, két vesztes meccsük sorozatban, de ezt az Egert az UTE 19-es csapata is elverné, szóval nincs miről beszélni. Két nappal ez előtt még 1.60-as volt a lila-fehérek szorzója, most már csak 1.30 körül mozog. Ám ez még így is az ajándék kategória...

 

Sevilla - Real Sociedad

Tipp: 2.5 gól felett @ 1.65

Iroda: bet365

A Primera division ma esti főmérkőzése, és nem véletlenül. Mindkét csapat előtt vannak még célok, de ehhez mindkét csapatnak győzni kellene.

A hazaiak otthon nem nagyon ismernek kegyelmet. Az RSP-ben mindenkit képesek elverni, hihetetlenül jók otthon! Legutbb az Espanyolnak 23 perc alatt gurítottak hármat, szóval mindenki felkötheti a gatyát, amikor az andalúzok ellen játszik.

A Sevilla emeryvel sokkal jobban teljesít, mint Michellel a szezon elején, így az Európa Liga indulást is megcélozták. Jelenleg a 8. helyen állnak, ami még pont EL indulást jelent. A Malaga csapatát ki kel venni a pakliból, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a Sevilla mögött a Getafe, Rayo, Espanyol, Valladolid négyes is elérheti még azt a 8. helyet. (Mondjuk a Valladolidnak csoda kéne hozzá, már csak azért is, mert ebben a fordulóban a bajnok Barcához látogatnak...)

A hazaiak tehát nyerni szeretnének, de akkor mit mondjunk a vendégekről. A Sociedad utolsó két meccsén betlizett, így a Valencia 1 ponttal beelőzte őket. A baszkok a BL indulást jelentő 4. helyért küzdenek, ehhez viszont meccseket kell nyerni. Ráadásul nem könnyű a sorsolásuk, e találkozót követően például a Real Madriddal játszanak...

A mi tippünk erre a találkozóra az, hogy minimum három gólt látunk. A hazaiak otthon egyértelműen támadólag lépnek fel minden csapat ellen. ráadásul Negredo és a Valenciás Soldado nagy harcban van, melyikük lesz a legeredményesebb spanyol a ligában... Hazai részről Fazio (bár az as a kezdőbe várja...) és Reyes sérült, de ez múlthéten is így volt már ...

A Sociedadnál Elustondo maródi, Mikel pedig eltiltott, de ez nem nagy érvágás. A két kezdő így nézhet ki:

Sevilla: Beto-Coke-Cala(Fazio)-Navarro-Moreno-Kondogbia-Medel-Navas-Rakitic-Perotti-Negredo

Sociedad: Bravo-C. Martinez-Ansotegi-Inigo Martinez-de la Bella-Illara-Ruben-Vela-X. Prieto-Griezmann-Agirretxe

Két bitang erős csapat, és mindkettő támadó felfogásban lép pályára. Egyik csapatnak sem jó a döntetlen, így joggal bízhatunk egy nyílt meccsben. Két olyan csapat, akik játsszák a futballt, elképzelhetetlen, hogy ne legyen gólzápor a Ramos Sanchez Pizjuanban.

 

Sok sikert a tippekhez!

Címkék: sportfogadás, tipp,