Sportfogadás tippek: Ecuador - Németország

2013-05-29
A mi időzónánk szerint 20:30-as kezdettel rendezik az Ecuador-Németország felkészülési mérkőzést. Ha mondjuk VB-n találkoznának, akkor sokkal esélyesebbek lennének a németek, de a Bayern és a BVB játékosai nélkül azért már kemény dió lehet Ecuador nemzeti csapata is.

Ecuador-Németország

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:30

 

Ecuador és Németország a 2006-os VB-n találkozott utoljára, akkor a Nationalelf 3-0-ra kiütötte a dél-amerikai együttest. Most 2013-ban ismét megütköznek, méghozzá a floridai FAU Stadionban. Ebben a létesítményben persze elsősorban amerikai foci meccseket játszanak, de ma a soccer szerelmesei töltik meg a lelátókat.

Ecuadori részről Valencia, Castillo vagy Ayovi emlékezhet arra a 2006-os meccsre, hisz kerettagok voltak a VB-n, Valencia és Ayovi egyenesen a kezdőben kaptak helyet. Ezt csak azért hoztuk fel, mert az előzetes összeállításban ő most is szerepelnek.

Rueda mester előzetes kezdője így néz ki:

Dominguez-Paredes-Erazo-Achiller-Ayovi-Valencia-Qunonez-Castillo-Noboa-Montero-Benitez.

Többen otthon játszanak, de Noboát vagy Valenciát jól ismerhetjük a Man. Unitedből és a Dinamo Moszkvából. Az ecuadori csapat jó erőkből áll, kilenc mérkőzés óta veretlenek! VB selejtezőkön és barátságos meccseken is jól szerepeltek az elmúlt hónapokban, de most szintet kellene ugrani, ha jó szériájukat folytatni szeretnék.

Még akkor is, ha tudjuk a német csapatról, hogy erősen tartalékosak lesznek. Ez a német B válogatott, ne szépítsük. Löw mester azt akarja megnézni, kikre számíthat azokon kívül, akikben maradéktalanul bízik. A Bayern focistái, Müller, Lahm, Neuer stb nem lesznek itt, ők ugyanis június elsején DFB kupa döntőt játszanak. A BVB játékosai szintén távolmaradnak, fárasztó idényen vannak túl, és a vesztes BL döntő is ott van még a fejekben, lábakban. Rajtuk kívül míg Özil és Khedira sem kerettag, hisz a Madrid még hétvégén fordulót játszik... Vannak tehát kimaradók, de nézzük is a keretet.

Löw is hirdetett egy előzetes kezdőt, nézzük:

Adler - Höwedes, Wollscheid (Mertesacker), Westermann, Jansen - Lars Bender, Neustädter - Schürrle, Draxler (Hunt), Podolski - Kruse

Ott vannak még a csapattal: ter Stegen, Aogo, Zieler, N. Müller és Sam.

Löw kipróbálja tehát Kruse-t, aki nagyon jó idényt futott a Freiburgnál. Ott lesz újra a kezdőben Prinz Poldi, aki nem nagyon fér be, mióta Özil-Reus-Götze trió összeállt. Ott lesz még Draxler, a Schalke fiatal tehetsége, és Schürrle is, akit szintén nem kell bemutatni.

Nem a legjobb összeállításában lép tehát pályára a német válogatott, de tele lesz agilis, bizonyítani vágyó játékossal. Akik most lehetőséget kapnak, élni próbálnak majd a percekkel, és bizonyítani Löw mesternek, hogy helyük van a keretben! Hihetetlen jó a német válogatott így is, de közel sem annyira összeszokott, mint az ecuadori. A dél-amerikai csapat szinte egy az egyben úgy áll majd fel, ahogy legutolsó VB selejtezőjükön, amikor is 4-1-re verték el Paraguayt!

Jó kis meccs lesz ez, Ecuador is megtapasztalhatja, milyen Európa, sőt a világ egyik élcsapata ellen pályára lépni. A németek gólja ilyen összeállításban sem lehet kérdéses, de arra is nagyon jó esély van, hogy a remek eredményeket elérő ecuadoriak is beköszönnek minimum egyszer! Remek játékosok alkotják a német védelmet, de az összeszokottságról most nem nagyon lehet beszélni esetükben, ami azért okozhat problémát.

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,