Sportfogadás tippek: E. Frankfurt - Hamburg SV

2016-02-19
A Frankfurtnak ideje lenne belehúzni, mert vészesen süllyed a csapat a kieső-zóna felé. A HSV egyelőre biztonságban van, de ha idén nyugodt hajrát szeretne magának, pár meccset még nyerni kell.

Frankfurt - Hamburg

Tipp: Első félidő góljainak száma: 1 felett AH

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Bundesliga 22. fordulójának egyik legjobb meccse lehet a péntek esti. A Frankfurt hiába erősített jól a télen, Fabian és Huszti is jó vételnek tűnik, az eredmények nem akarnak jönni. A legnagyobb baj továbbra is a védekezéssel van, hiába rúgja meg Meier a szokásos gólját/góljait minden meccsen, ha sok gólt kap a csapat. Márpedig sokat kap, a Stuttgart ellen négyet, a Köln ellen hármat kapott az Eintracht. Így azért nehéz meccset nyerni...

A Hamburg egyelőre nem cidrizik a kiesés miatt, de nem is játszik rosszul a HSV. Legutóbb a Gladbachot is le tudta győzni, szóval van ott erő. Ugyanakkor a Hamburg nem egy kiegyensúlyozott együttes, igazi középcsapat, amely képes bravúrokra, de képes gólokkal kikapni gyengébb ellenfelektől. Nem igazán lehet előre tudni, milyen játékot mutatnak egy-egy adott meccsen, de a HSV-ra is igaz, hogy elöl-hátul gólképes együttes. Idén a Hamburg négy bajnokit játszott, mind a négyszer rúgott gólt, de kapott is.

Szóval két olyan együttes feszül egymásnak, amely nyerni akar, és képes gólokat lőni, de néha túl nagy áldozatot hoz a gólszerzés érdekében. A mi tippünk, hogy a felek már az első félidőben odateszik magukat és gólt, gólokat rúgnak. Ezek a csapatok most nem ismerkedésre használják majd az első félidőt!

Várható kezdőcsapatok:

Frankfurt: Hradecky - Regäsel, Zambrano, Abraham, Hasebe - Stendera, Russ - Aigner, Fabian, Huszti - Meier
Hamburg: Adler - G. Sakai, Djourou, Spahic, Ostrzolek - Jung, Holtby - N. Müller, Hunt, Drmic - Rudnevs
Címkék: sportfogadás, tipp,