Sportfogadás tippek: Dynamo Kursk - UNI Győr

2017-01-04
Az UNI Győr női kosárcsapat egy elég kellemetlen orosz túrával kezdi az évet. A győri csajok vélhetően házhoz mennek a pofonért.

Dynamo Kurszk - UNI Győr

Online Sportfogadás Tipp: 138.5 pont felett

Unibet odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda, 15:00

 

A csoportban a Győr 1 győzelemmel és 5 vereséggel áll, míg a Győr mai ellenfele, az orosz Kurszk a 6 meccséből mind a hatot behúzta.

A győri csapatnak eleve utaznia kell, méghozzá nem keveset. Nem véletlenül 25 pontos favorit a hazai csapat. Viszont az is tény, a győriek vállát nem nyomja agyon a teher. Senki sem várhat győzelmet, de tisztes helytállást igen. Valószínűleg a hazai együttes is tisztában van az erőviszonyokkal, szóval remélhetőleg 'tiszta' lesz a játék.

A Kurszkban világsztárok pattogtatnak, McCoughtry, aki korábban a Sopronban is játszott, vagy Ogwumike, aki jelenleg a világ egyik legjobbjának számít. Természetesen mindketten az amerikai női válogatott oszlopos tagjai. Prints is amerikai születésű játékos, de itt játszik a spanyol válogatott Cruz is, és természetesen az orosz játékosok is mind-mind minőséget képviselnek.

Ami a pontokat illeti, vélhetően lesz bőven. A Kurszk minden poszton előnyben van. A Győrnek nem a védekezés az erénye, kétszer is kapott már 90 pont felett. Valószínűleg a Dynamo pontjai is közelítenek majd a 90-hez, talán el is érik. Viszont szép dolgokat a Győrtől is látunk majd, ráadásul itt viszonylag korán kialakul majd egy tisztes különbség a hazai csapat javára, így bízhatunk benne, hogy a Kurszk védekezésén is lesznek rések, amit a győri lányok ki fognak használni.

Tipp: 90-65

Címkék: sportfogadás, tipp,