Sportfogadás tippek: Dynamo Dresden - 1860 München

2012-08-13
Az olimpia után különösen üresnek tűnik ez a hétfő. A nagyobb bajnokságok rápihennek a rajtra, barátságos találkozókat is elvétve rendeznek. A Bundesliga II viszont nem áll le, nézzük mire számíthatunk ma este a Drezda és a 'kis' München találkozóján!

 

Dynamo Dresden - 1860 München

Tipp: 2-3 gól

Odds: 2.00

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:15

 

Amíg a Drezda vereséggel nyitott, addig az 1860 München győzelemmel kezdte az idényt. A Drezda a Bochum otthonában kapott ki 2-1 arányban, amit már csak azért is bánhatnak, mert a félidőben még 1-0-ra ők vezettek.

Király Gábor 1860 München-je viszont 1-0-ra nyert, de nem voltak meggyőzőek. Király nem unatkozott a kapuban, de a lényeg, hogy kapott gól nélkül hozta le a találkozót, és a München győzelemmel kezdett. Céljuk a feljutás, de nem lesz könnyű dolguk, hisz van vagy 6-7 csapat rajtuk kívül, akik szintén az első osztályba vágynak.

A nyáron volt mozgás a Drezdánál, bár igazán nagy nevű focistát nem igazoltak. Fromlowitz neve lehet ismerős, vagy esetleg a Wolfinál kevés lehetőséghez jutó Thoelke. Távozott viszont Dedic, Knoll és Heller is, de csak az idő dönti el, hogy erősödtek, vagy gyengültek a nyáron. Minden bizonnyal nem szólnak bele a nagyok dolgába hosszú távon, de egy-egy meccs erejéig - főleg otthon - tudnak kalamajkát okozni!

Az 1860 München ismét fel akar jutni, és ismét nem fog sikerülni nekik. Évek óta ez a céljuk, de sosem jön össze. A holtszezonban magukhoz csábították a Hannoverből Stoppelkampot, és Lengyelországból is igazoltak két focistát, akik majd a kezdőben kaphatnak szerepet. Távozott tőlük Eke Uzoma, akit azért is érdemes megemlíteni, mert a Pécset választotta, és a piros-feketék sok reményt fűznek a leigazolásához. Volland és Rukavina elvesztése is érzékenyen érintheti majd őket. Nem tűnik brutálisan erős keretnek, de előfordulhat, hogy idén kijön nekik a lépés.

A Drezda tavaly a 9. helyen zárt, és jellemző rájuk, hogy hazai pályán nem ismernek kegyelmet. Több nagy csapatnak is lefőtt a kávé, sőt a nyáron egy felkészülési meccsen a Man. City-val is döntetlent játszottak, ami számukra volt hízelgő! Tavaly az 1860 kibabrált velük, és 1-0-ra verte őket saját közönségük előtt. Jó kis meccsre számíthatunk, mert a Drezda otthon ki akarja küszöbölni a Bochum elleni zakót, és a Münchennek is jó lenne visszavágni!

Saját pályájukon sokkal harcosabbak a drezdaiak, nagyon agilisen játszanak, néha talán túlzottan is akarnak, amiből rosszul is ki lehet jönni. Ezért nem érdemes itt kivenni egyik, vagy másik csapat győzelmét. Gólok viszont lesznek, mert a Drezda aligha akar beragadni a rajtnál, az 1860 pedig szeretné ott folytatni, ahol egy hete abbahagyta.

Jó kis hamisítatlan hétfő esti derbi a német másodosztályból, a mérkőzésre pedig a tippünk, hogy vagy kettő, vagy három gól fog születni.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,