Sportfogadás tippek: Düsseldorf - Hamburg SV

2012-11-23
Utoljára szeptember 25-én tudott meccset nyerni a Düsseldorf, azóta viszont egy-két döntetlent kivéve csak vereség vereség hátán. Egy nagyon erős rajt után érthetetlen ez a visszaesés. Ma a Hamburg SV ellen lehet javítani, meglátjuk, sikerül-e?!

 

Fortuna Düsseldorf - Hamburg SV

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.80

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Fortuna Düsseldorf nevével ellentétben nem túl szerencsés csapat. Konkrétan az ősz legszerencsétlenebb együttese, ahogy a bevezetőben is írtuk, utoljára még szeptemberben tudtak meccset nyerni. Az a Düsseldorf, amely az első öt fordulóban gólt sem kapott, az olyan mértékben esett szét, hogy az valami elképesztő. A legbántóbb pedig az lehet, hogy ennek nem nagyon lehet tudni az okát. Nem volt sérüléshullám, nem volt, és talán nincs is anyagi gondban a csapat, az eredmények mégsem jöttek...

 

A Hamburg a Düsseldorffal épp ellentétes utat járt, vagy jár be. Ők van der Waart érkezéséig csak vergődtek, nagyon lassan indult a szezon, akárcsak tavaly. Aztán megjött a holland játékmester, megjöttek a gólok, és a pontok is gyűltek. Jelenleg a 9. helyen áll a HSV, de amennyiben ma nyerni tudnak, a 6. helyre ugranának ideiglenesen. Sőt nagyon jó esély van rá, hogy azt a 6. helyet meg is tartsák, mert papírforma szerint a Hannover, a Werder és a Mainz pontszerzése sem tűnik valószínűnek!

 

Ami a sérülteket, eltiltottakat illeti, a hazai oldalon, Soares, Fink, Malezas és Schahin nem játszhat, főleg utóbbi érzékeny veszteség. A vendég oldalon nincs új a nap alatt, ugyanazok sérültek, akik már hosszú hetek óta. Közülük Jiracek visszatérését várják nagyon, de Jansen játéka is hiányozni fog a HSV-nak!

 

A formákat elnézve vendég siker a valószínű, de nem szabad elfelejteni, hogy ez a Bundesliga! Ha bajnokság, ahol bármi megtörténhet, akkor ez az! A Düsseldorfnak újra meccset kéne nyerni, ehhez pedig minimum 1, de inkább 2-3 gólra szükségük lenne, viszont Schahin nélkül nem nagyon megy a góllövés senkinek. Ennek ellenére mi azt tippeljük, hogy este biztosan lőnek gólt hazai pályán, Meier mesternek kockáztatnia kell, mese nincs. Abból ő is, és a csapat is csak jól jöhet ki, hisz az is biztos, hogy nagyon inog a kispad Meier alatt! A HSV viszont tényleg nyugodtan játszhat, és az időnként görcsösen játszó Düsseldorfnak tutira gurítanak minimum egyet! Utolsó öt meccsén a Fprtuna átlagban 3.00 gólt szedett be, ami azért jól mutatja, hogy az év eleji stabilitás már a múlté...

 

Mivel a Düsseldorf győzelmi kényszerben játszik, így ez aligha lesz unalmas találkozó! Egyik csapat sem bajnokesélyes, ettől függetlenül jól fog szórakozni, aki ezt a meccset választja ma este kikapcsolódásként. A tippünk pedig nem más, minthogy mindkét csapat szerez gólt!

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,