Sportfogadás tippek: Dortmund - Napoli

2013-11-26
Sorsdöntő meccset játszik ma este a Borussia Dortmund együttese. Ha tovább szeretne jutni Jürgen Klopp csapata, meg kell verni a Napolit. Ez nem lesz könnyű. hisz a védelemben még mindig kényszermegoldásokat kell alkalmazni a német mesternek.

Dortmund - Napoli

Tipp: 1. félidő góljai 0.5 fölött

Odds: 1.28

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

Hétvégén a BVB 3-0-ás vereséget szenvedett a Bayern elleni rangadón. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, aztán a 2-ban jött Götze, és beindította a lavinát. A Dortmund alkalmi védelme nem tudott úrrá lenni a helyzeten, de ezen nem kell meglepődni, amikor a világ legjobb csapata az ellenfél. A bajnokságban sem esett jól a zakó a BVB-nek, de ma még annál is jobban fájna.

Egyrészt a Nápoly gyengébb csapat, mint a Bayern, másrészt ha ma kikap a BVB, akkor kiesik a BL-ből. Könnyebb dolga ma sem lesz a sárga-fekete mezes társaságnak, de a Dortmundnak óriási szíve, és óriási szurkolótábora van.

A védelem ma is tartalékos lesz. Subotic és Hummels nincs, ahogy Schmelzer sem. Grosskreutz játszhat, mellette pedig vélhetően Sokratis és Kehl. A bal szélen pedig Durm próbálja majd útját állni a Napoli rohamainak. A Bayern ellen Friedrich játszott belső védő poszton, de elég sokat hibázott. Ez várható volt, hiába a rutin, beugróként hiba nélkül lehozni egy meccset a Bayern ellen, az majdnem lehetetlen.

Klopp ezért Sokratis mellé Kehlt vagy Bendert tolja vissza egy sorral. Vélhetően Kehl lesz kényszerből védő, Bender pedig játszik Sahin mellett a védelem előtt. Elöl minden rendben, de nézzük is, hogy nézhet ki a két együttes kezdője:

BVB: Weidenfeller-Grosskreutz-Sokratis-Kehl-Durm-Sahin-Bender-Kuba-Reus-Mikhtaryan-Lewandowski

Napoli: Reina-Maggio-Albiol-Britos-Armero-Behrami-Inler-José Calderon-Pandev-Martens-Higuain

A BVB tehát győzelmi kényszerben játszik, Reuséknak minden helyzetet gólra kell váltani. Otthon az akarással nem lesz probléma, és a Napoli azért nem a Bayern.

Ráadásul a Nápoly is lebőgött hétvégén a Serie A-ban, hisz otthon, a San Paolóban kaptak ki 1-0-ra a Parma együttesétől. Cassano jubilált, gólt szerzett, és a Parma mindhárom pontot elvitte Nápolyból. Ez nagyon nagy tett volt, Nápolyban nyerni sosem egyszerű. Ami még ennél is nagyobb baj, az Hamsik sérülése. Ő eleve csereként lépett pályára, majd pár perc játék után le is kellett hozni a szlovák támadót. Az ő hiánya azért érződhet a Napolin.

Mivel a Dortmund győzelmi kényszerben játszik, első perctől nyomni fog. Ha a BVB-nek megy a játék, 5-10 perc elég nekik a gólra. A tavalyi bajnokságban a legtöbb korai gólt a dortmundi csapat szerezte. A mi tippünk az, hogy a Napoli nem húzza ki félidőig kapott gól nélkül, de a tippbe belefér az is, ha Higuainék szereznek gólt. Erre van kevesebb esély, de a tipp szempontjából ugyanannyit ér, mint a BVB gólja!

Jó kis lendületes, lüktető tempójú meccs lesz, és rengeteg helyzet. Ezt a találkozót kötelező behúznia a BVB-nek!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,