Sportfogadás tippek: Dortmund - Mönchengladbach

2014-03-15
A Bundesligában az ősszel remeklő Mönchengladbach tavasszal még nyeretlen. Kisebb csoda lenne, ha ma tudna nyerni, de ha kicsit jobban megkapirgáljuk a felszínt ...

B. Dortmund- B. Mönchengladbach

Tipp: 'gladbach +2 AH

Odds: 1.32

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Érdekes kis meccs lesz, hisz ősszel a 'gladbach elkapta a Dortmundot a Bundesligában. Most idegenben nehezebb dolguk lesz Arangóéknak, de az esély adott. Annál is inkább, mivel a hazai csapatból többen kiestek. Subotic a védelemből, Gündogan és Bender a középpályáról hiányzik. Az offenzív zónában Kuba, Reus és Mkhitaryan sem játszik. Reus sérült, Mkhitaryan 5. sárgája miatt eltiltott, Kuba pedig idén már nem lép pályára.

A 'gladbachnál ismét nagy a fogadkozás, hogy végre meccset nyernek. Ez tavasszal még nem jött össze, de a klub vezetése meghosszabbította 2017-ig Lucien Favre szerződését. Bíznak a mesterben, és jól is teszik, hogy bíznak benne.

A 'gladbachnál nincs sérült és eltiltott játékos, mindenki hadra fogható. Nem nagyon kell ezt tovább ragozni, ez a jelenlegi Dortmund a kreatív focistái nélkül sosem veri el 3 góllal a Mönchengladbachot. Sőt jól tudjuk, a BVB csapata fontos BL meccsek elég frusztrált szokott lenni, és jövő héten a Zenit ellen játszanak.

Egy szó, mint száz, ha nyer is a BVB, maximum egy góllal. Két gólos hazai siker esetén pedig a pénz visszajár.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,