Sportfogadás tippek: Dortmund - Mönchengladbach

2014-11-09
A Borussia Dortmund jelenleg az utolsó helyen áll. Aki erre fogadott, az most valószínűleg számolja a milliókat. Itt az ideje, hogy Klopp csapata meginduljon fölfelé a tabellán.

Borussia Dortmund - Borussia Mönchengladbach

Tipp: Dortmund góljai 1.5 felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

A Borussia Dortmund emberemlékezett óta nem nyert meccset a ligában. Most sem lesz könnyű dolga, de a hazai pálya, és az, hogy két nappal többet pihenhetett a csapat, az talán elég lesz ahhoz, hogy megnyerje ezt a találkozót a sárga-fekete mezes csapat.

Sajnos Hummels megsérült, így Sokratis és Subotic játszik majd középen A vendégeknél Xhaka lesz az egyetlen fontos hiányzó.

Íme, a várható kezdőcsapatok:

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Sokratis, Durm - S. Bender, Kehl - H. Mkhitaryan, Kagawa, Reus - Aubameyang
Mönchengladbach: Sommer
- Korb, Jantschke, Stranzl, Wendt - Kramer, Nordtveit - Hahn, Herrmann - Raffael, M. Kruse
A BVB mélyrepülésének oka egyértelműen az, hogy eligazolt Lewandowski. Ramos és Immobile is csak vergődik, Aubameyang az egyetlen olyan játékos, aki képes gólokat szerezni. Ma is játszik a gaboni, ahogy mögötte Reus, Mkhitaryan és Kagawa is. Egre jobb a kohézió ezen spílerek között, a helyzetkialakítással nincs is gond, csak a befejezéssel. Átlagban 17-szer kísérletezik kapuralövéssel a BVB, de csak 1.1 gólt lő ezekből. A BL-ben a 17 lövésre több, mint három gól jut átlagban.
Nincs mese, jobban kell koncentrálni a kapu előtt. Minden meccsen van 6-8 igazi ziccere a BVB-nek, csak be kell lőni a ziccereket, és nem lesz itt gond. A mi tippünk az, hogy hazai pályán a BVB megtöri a rossz szériát, és minimum 2 gólt szerez.
Sok sikert mindenkinek!
Címkék: sportfogadás, tipp,