Sportfogadás tippek: Dortmund - Hoffenheim

2014-12-05
A Bundesliga 14 fordulója nem akármilyen meccsel indul! A tökutolsó Borussia Dortmund a Hoffenheimet látja vendégül!

Dortmund - Hoffenheim

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Nincs könnyű helyzetben Jürgen Klopp, ám valahogy fel kell ráznia a srácait a letargiából. Utolsó helyen áll a BVB, tényleg a legeslegutolsó pillanat, hogy meccset nyerjen a csapat, és maradjon esélye a top4-re a végelszámolásnál. Ha lecsúsznak a BL-ről rengeteg pénztől esnek el, és a keret így is évről-évre gyengébb. Kulcsmeccs ez a csapat jövőjét nézve, és ezt mindenki tudja.

Azt is tudjuk, hogy csupaszív csapat a BVB, és tényleg rengeteg helyzet van szinte minden meccsén, ám a legnagyobb ziccereket is képesek elszórakozni a sárga feketék. Na, de ma talán megtörik a jég. Az biztos, hogy a BVB lő majd gólokat, hisz a Hoffenheim védelmén is egyre több, és egyre nagyobb lyukak jelentkeznek. Kezd olyan képet festeni magáról a Hoffi, mint tavaly. Gisdol együttes az előző idényben rekordot döntött a meccsenkénti gólátlagot tekintve.

A BVB ma este minden meg fog tenni a győzelemért, hazai pályán gólokat kell lőni, mese nincs. Előbb utóbb valószínűleg összejön egy jó meccs a csapatnak, olyan nincs, hogy egy teljes szezonon keresztül mindig pechje legyen a támadóknak az ellenfelek kapuja előtt. Klopp változtat is párat a kezdőt illetően, visszatér a védelembe Hummels, ami furán hangzik, de főleg a támadások miatt fontos. Hummels az, aki az első kulcspasszokat előrevágja, kicsit olyan ő, mint Pirlo, csak ő a védelemben játszik. Visszatér Schmelzer, és a támadó zónában is lesznek változások, bár az tény, Reus nagyon hiányzik a csapatból, de hát ő idén már nem rúg labdába.

Az ellenfél tehát a Hoffenheim lesz. Gisdol csapata kezd ismét gálacsapattá válni, mostanában potyognak a gólok a Hoffenheim meccsein. Ahogy tavaly, rúgnak is, kapnak is becsülettel. Firmino, Volland, Elyounoussi és Modeste igencsak kreatív támadó zónát alkot. Sajnos Szalai még el van tiltva, így a magyar támadót nem láthatjuk játszani, de Firminóék is elég kárt tudnak majd okozni a BVB védelmében. Persze ami a BVB-nek kár, az nekünk haszon. A lényeg, hogy potyogjanak a gólok! A Hoffi is nyeli a gólokat, a BVB-nek meg egy olyan meccse volt a 13-ból, amikor nem kapott gólt, sőt általában nem is ússza meg eggyel. Jó esély van rá, hogy ez a forduló leggólgazdagabb, legnézhetőbb összecsapása, kár lenne kihagyni!

BVB: Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - S. Bender, Kehl - H. Mkhitaryan, Kagawa, Großkreutz - Aubameyang

Hoffenheim: Baumann - Beck, Süle, Bicakcic, J.-S. Kim - Schwegler, Polanski - Volland, Roberto Firmino, Elyounoussi - Modeste
Címkék: sportfogadás, tipp,