Sportfogadás tippek: Dornbirn - Bolzano

2013-10-08
Ma sincs sok sportesemény, amiből hasznot húzhatnánk, de lesz itt egy jéghoki meccs, amivel talán érdemes foglalkozni. Dornbirn - Bolzano az EBEL-ből, nézzük bővebben

Dornbirn - Bolzano

Tipp: 5.5 gól felett

Odds: 1.48

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 19:15

 

Talán kevesen követik napi szinten az EBEL történéseit. Az Alba Volán találkozóit még csak-csak megnézzük, de a többi csapattal nem igazán foglalkozunk. Most sem tennénk, de ilyen silány napokon egyszerűen kötelező mélyre ásni egy-egy tippért.

Az EBEL-ben rendeznek ma egy meccset (Dornbirn-Bolzano), ahol jó esély van rá, hogy gólparádét rendeznek az együttesek. A Dornbirn 9 meccsén 61 gól esett (6.7 gól/meccs), míg a Bolzano találkozóin átlagban 7.2 gól esik. Ha leszámítjuk a hosszabbításban esett találatokat, akkor is bőven 6.00 fölött van az az átlag gólszám, ami esik ezen csapatok meccsein.

Ha a góllövőlistát nézzük, az első 20-ból 7 játékost ad ez a két klub. Aquino, Brooks és Sonne a Dornbirnból, Santorelli, Piche, Whitfield és Stromberg pedig a Bolzanóból. Mindkét csapatban megvannak az igazi 'scorer' típusú játékosok.

A két együttes szeptember 20-án már találkozott, akkor 5-5-ös döntetlent után végül a Dornbirn tudott nyerni. 60 perc, 10 gól, remélhetőleg nem hazudtolják meg magukat a csapatok ma sem.

 

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

 

 

Címkék: sportfogadás, tipp,