Sportfogadás tippek: Dominic Dale - John Higgins

2014-01-30
A mai tipp Berlinből érkezik. Az snooker évad 7. pontszerző tornájáról, a German Mastersről néztünk ki egy jónak tűnő mérkőzést.

Dominic Dale - John Higgins

Tipp: 7.5 frame felett

Odds: 1.91

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:00

 

A German Mastersen pörögnek az események. Nem is csoda, ha hét asztalon játszanak egyszerre. Dominic Dale és John Higgins este már a 2. körben találkoznak.

Dale a főtáblán első meccsét a veterán Steve Davis ellen játszotta. Davis fénykorában igen nagy spíler volt, de eljárt felette az idő. Senior tornák nagy favoritja ő, itt a nagyhalak már megeszik őt. Persze Dale sem egy mai gyerek, de azért 5-2-re lenyomta Davist, és viszonylag könnyen jutott tovább.

Higgins sem izzadt meg, az északír Greenet magabiztosan verte 5-2-re, akárcsak Dale Steve Davist

Mindkét játékosnak tehát elég könnyen jött a második kör, itt egymás ellen vélhetően szorosabb meccset fognak játszani, mint az előző körben. Higgins 12. a világranglistán, Dale pedig a 29 volt a tornát megelőzően. Elég jó játékosok mindketten (főleg Higgins),de még nem találkoztak egymással az asztaloknál semmilyen tornán sem. Ez azért nagyon ritka, de ilyen is van.

Nem is lenne sok értelme elemezgetni 4-5 évvel ez előtti meccseket. Azt kell tudni, hogy Higgins picikét jobb játékos, de Dale-nek fontos ez a torna. Ő élt Berlinben, és kötődik ehhez a városhoz. Beszéli is a nyelvet, ha nem is felső fokon. Dale jól érzi magát, és ha van kedve játszani, ő azért az élmenőkkel is felveszi a versenyt. Dale múlt héten megnyerte a snooker Shot-out nevű tornát, szóval az önbizama meglesz a Higgins elleni mérkőzéshez.

A mi tippünk az, hogy ez a ma esti Higgins - Dale meccs akár döntő frame-ig is elhúzódhat.

Címkék: sportfogadás, tipp,