Sportfogadás tippek: Dnyipro - Fiorentina

2013-10-03
Az Európa Liga sorozat arról híres, hogy itt tényleg bárki legyőzhet bárkit. Sok együttes nem is veszi komolyan, sokan bundázásra használják, de rengeteg olyan csapat is van, amelyek olyan labdarúgókkal lépnek pályára, akik a bajnokságban nem jutnak játéklehetőséghez.

Dnyipro - Fiorentina

Tipp: 3.5 gól alatt

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

A Fiorentina még szeptember 19-én 3-0-ra megverte hazai pályán a portugál Pacost. Meglepően erős kezdővel léptek pályára az olaszok, Rossi, Joaquin, Valero, Pizarro, Mati Fernandez és a veterán Ambrosini is kezdett. Montella mesternek fontos az EL, gondolhatnánk, de vélhetően a hazai pályának, a közönségnek szólt ez az erős kezdőcsapat, otthon nem akartak csalódást okozni senkinek.

Ma már más lesz a helyzet. Gomez sérült, Cuadrado sem teljesen egészséges. Ambrosini vén csataló, egy Lazio elleni fontos bajnoki előtt aligha fog pályára lépni. Rossinak sem ártana pihenni, a vendégek már a Lazio elleni bajnokira is készülnek. Az olaszoknál csak az első három hely ér BL indulást, és erre a három helyre 8-10 csapat pályázik. Kemény a Serie A, egy-két 'lyukas forduló' és búcsút lehet inteni az álmoknak.

A Dnyipro is győzelemmel kezdett, ők Panduriit verték el az első körben. Jó formában van a csapat, az ukrán pontvadászatban is a 2. helyen állnak a Metalliszt mögött. Juande Ramos, spanyol tréner ül a Dnyipropetrovsz kispadján, nagyon stílusos futballt játszanak az ukránok. Erejüket jól mutatja, hogy hazai pályán a Shaktar Donyecket is megverték 3-1-re. Egy kevésbé motivált Fiorentinát is megvernek, az olasz csapatok amúgy sem szoktak kardjukba dőlni, ha netán tovább sem jutnak az EL-es csoportjukból.

Egyébként a Dnipro is rangadót játszik hétvégén, ők a listavezető Metalliszt ellen lépnek pályára. Könnyen lehet, hogy Juande Ramos is több játékosának pihenőt ad a bajnoki rangadó előtt.

Két olyan csapat feszül egymásnak, amelyek hétvégén fontos bajnokit játszanak. Pont ez az, ami miatt kevés gólos meccsre tippelünk. A Dnipro valahogy begyötör egy gólt, és behúzza a meccset, vagy kiegyeznek döntetlenben.

 

Tippünk 1-0, 0-0, vagy 1-1.

Címkék: sportfogadás, tipp,