Sportfogadás tippek: Diósgyőr - Kisvárda

2013-11-20
Ma zárják a magyar Ligakupa sorozat első körét. Az NBII-es Kisvárda vezeti csoportját, ám ma délután Diósgyőrben minimum döntetlent kell elérniük a várdaiaknak, ha tovább szeretnének jutni. Diósgyőrben ez igazi bravúr lenne.

Diósgyőr - Kisvárda

Tipp: Diósgyőr

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:00

 

A csoportban a következő az állás 5 forduló után:

Kisvárda 8 pont
DVTK 7 pont
MTK 7 pont
Vasas 6 pont

A DVTK tehát győzelem esetén továbblép. Mindkét csapatnak jó az iksz, ha a Vasas és az MTK is döntetlent játszik egymással. (Erre kevés az esély, mert ott egyik csapatnak sem igazán jó az iksz)

A mi tippünk az, hogy a DVTK otthon nem fogja a véletlenre bízni a továbbjutást. A DVTK eddig mindkét hazai meccsét nyerte a Ligakupában. Az MTK-t 3-1-re, a Vasast 4-2-re verte Szivic együttese.

A Kisvárda most is tartalékos lesz, a hírek szerint egyedül Üveges lesz az, aki pályára lépett a ZTE ellen hétvégén, és pályára lép most is. A Várda SE elsősorban a hétvégi Cegléd elleni bajnokira összpontosít. Ettől függetlenül a Várda 'B' csapata eddig is jól teljesített, igaz, a diósgyőri hangulat még Ligakupa meccsen sem semmi.

Szivic annyit árult el, hogy egy vegyes csapatot küld pályára. Vélhetően nem fogják a véletlenre bízni a továbbjutást. A DVTK nyer, a Várda SE pedig majd bizonyíthat az NBII-ben. Szimpatikus csapat a Várda, de nincs olyan erős keretük, hogy tavasszal is helyt álljanak két fronton!

Diósgyőrbe nem nyerni járnak az ellenfelek, erre kapunk ma ismét bizonyítékot. Ahogy a tegnapi tippünk, úgy ez is egyszerű, de pont ebben rejlik a nagyszerűsége. A tétekkel viszont csak óvatosan, mert mégiscsak a magyar Ligakupáról beszélünk!!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,