Sportfogadás tippek: Diósgyőr - Debrecen

2015-08-15
A DVTK-nak és a DVSC-nek is létszükség a győzelem. Joggal bízhatunk benne, hogy ennek a két együttesnek a találkozóján a támadó foci dominál szombat délután!

Diósgyőr - Debrecen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szombat 18:00

 

A Diósgyőr nem vett villámrajtot, sőt épp ellenkezőleg. A nyitó fordulóban még megverte a Vasast, aztán zakó az FTC ellen, a Vidi ellen, és legutóbb az MTK ellen.

A DVTK négy meccsen összesen 11 gólt kapott, ami rengeteg. Legutóbb az MTK ellen kiállították Antal kapust és Kovácsot a védelemből, szóval elvileg még szellősebb lesz ma hátul a DVTK. Az a DVTK, amely eddig is nyelte a gólokat!

A Debrecen már kiszállt a nemzetközi kupákból, így volt ideje 'pihenni'. Jó esély van rá, hogy frissebb lesz a csapat, mint legutóbb a Hali ellen.

Várható kezdőcsapatok:

DVTK: Rados – Okuka, Tamás M., Lipták, Nemes M. – Egerszegi – Bacsa, Bognár, Koman Barczi – Grmuics
DVSC: Radosevic – Jovanovic, Brkovics, Mészáros, Korhut – Zsidai – Balogh N., Tisza, Bódi, Sidibe – Castillion

Egyébként ha a gólokról van szó, a Loki is elöl jár kapott és rúgott gólok tekintetében is. A Loki idei négy meccsén 14 gól esett, átlagban 3.5 meccsenként. (A DVTK-nál még magasabb a meccsenkénti gólátlag!) Ha azt nézzük, hogy most frissebb lesz a hajdúsági együttes, és a DVTK amúgy is ramaty védekezéséből két láncszem is kiesett, nehéz ezt a meccset elképzelni gólok nélkül. Pláne úgy, hogy otthon főleg győzelmni kényszerban van a DVTK, Bekó alatt már most inog a kispad...

 

Címkék: sportfogadás, tipp,