Sportfogadás tippek: Dinamo Zagreb - PSV

2013-10-24
A Bajnokok Ligája játéknapok után az EL alamizsnának tűnik, mégse maradjon foci nélkül az ember. Érdektelen sorozat, de van azért egy-két meccs, amiből talán lehet profitálni. Ilyennek tűnik a Dinamo-PSV is!

Dinamo Zagreb - PSV

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Fura egy csapat ez a Dinamo. Általában vagy a BL vagy az EL főtáblájára felkerülnek, ám ott az utóbbi időben nem jutnak egyről a kettőre. Sőt egyre sem, mert újabban európai kupákban minden ellenfelük megveri őket. Itt az idei EL-ben is két meccsből kettőt veszített a Dinamo Zagreb, Kikapott a Ludogoretstől és az Odesszától is, nem valószínű, hogy innen van visszaút, hisz még csak most jön a PSV elleni oda- és visszavágó.

A PSV ugye a Milan elleni párharcban bukott el a BL kapujában, és maradt a Európa Liga. Otthon meglepetésre kikaptak a bolgár Ludogoretstől, idegenben megverték az Odesszát, így ki is köszörülték a csorbát.

A PSV egy rendkívül fiatal társaság, és való igaz, hogy a BL erős lett volna nekik. Itt az EL-ben viszont messzire juthatnak, mert a jónevű csapatok nem mindig veszik komolyan ezt a sorozatot. A PSV fiataljai nevet szerezhetnek maguknak, megalapozhatják a jövőt. Rengeteg olyan játékos létezik, aki egy-két jó meccset játszott fiatal korában, aztán olyan nevet szerzett magának, hogy mindig lesz csapat, amely leigazolja.

A PSV lendületes focit játszik, 4-3-3-as felállásban. Hétvégén is hiába veszítettek a Gröningen ellen, nagyjából percenként dolgoztak ki helyzetet a második félidőben. Ott semmi sem akart összejönni, tényleg annyi gólhelyzetet maradt kihasználatlan, hogy az elképesztő.

A Dinamo is támadó felfogású csapat, de ha nem az lenne, ma akkor is kockáztatna kellene. Két kör után 0 ponttal állnak, vagyis ha ma esetleg kikapnak, valószínűleg búcsút is mondhatnak a továbbjutásnak.

Gólgazdag összecsapás lesz ez, mert a hazaiaknak kockázatot kell vállalni. Aztán ki tudja, lehet ma a PSV-nek ötször kevesebb gólhelyzete lesz, mint hétvégén, de simán lőhetnek 2-3 gólt a Dinamónak. Ebben a PSV-ben van potenciál, és olyan pofátlanul fiatal ez a csapat, hogy minden egyes meccsen látni bennük az akarást, és azt, hogy szívből fociznak.

Valószínű, hogy mindkét csapat szerez gót, hisz a PSV-nek sem a hátsó sora az erősebb. Visszatérve a Gröningen elleni hétvégi bajnokira, meg kell jegyezni, hogy a Groningennek is jópár kimaradt gólhelyzete volt, simán lőhettek volna 2-3 gólt azon az egyen kívül.

Nyílt meccs lesz, mert az egy pont a horvátoknak nem elég, a PSV pedig nem az a csapat, amely direkt döntetlenre játszana.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,