Sportfogadás tippek: Dinamo Zagreb - Ludogorets

2012-07-25
A bolgár Ludogorets és a horvát Dinamo Zagreg az első meccsen 1-1-es döntetlent játszott egymással. Ma rendezik a visszavágót, nézzük, mire számíthatunk!

 

Dinamo Zagreb - Ludogorets

Tipp: Dinamo Zagreb

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

 

A bolgár futball hasonló cipőben jár, mint a magyar, sőt talán még nagyobb a gödör. A Stoichkov utáni éra nagyon szürke, és hasonlóan hozzánk, régóta sehová nem jutottak ki. Klubszinten sem nagyon jeleskednek a bolgár együttesek, de "kis pénz, kis foci ..."

A Ludogorets Bulgáriában mindent vitt, de a Dinamo otthonában győzni, az már igazi kihívás. Mi azt valljuk, hogy Zágrábban a Dinamo nyerni tud. Az idegenben lőtt gól sokat jelent a Dinamo számára, és tegnap is bebizonyosodott, hogy a hazai pálya óriási előny. A legtöbb csapat idény eleji formában van, így a közönség nagyon sokat tud segíteni! Tegnap is 12 BL meccset rendeztek, és 8 alkalommal a hazai csapat kerekedett fölül.

Ráadásul a múltheti mérkőzésükön a bolgárok a 92. percben kapták a gólt, ez pedig lelkileg megtörhette őket. A horvátoknak viszont nagyon jól jött rukavina gólja, de igazságos is volt a döntetlen a statisztika alapján. 10-7 volt a lövések arány, de a Dinamo kettővel több szögletet végezhetett el. A horvátok azon voltak, hogy olyan eredményt érjenek el, amivel otthon kiharcolhatják a továbbjutást. Az az 1-1 nem a legjobb, de kezelhető.

Aztán Zágrábban nem 4000 néző lesz kinn, mint Bulgáriában, hanem 24000, akik mind a hazai csapatot fogják segíteni. Hétvégén a bajnokin többen pihenőt kaptak, fáradtságról az idénynek ebben a szakaszában amúgy sem beszélhetünk, maximum túledzettségről. Ez viszont nagyon fontos meccs lesz, és a horvátok otthon mindenképp jobbak 1-2 góllal. a Ludogoretsnek is erős a kerete, de a Dinamo Simuniccal, Lekoval, Rukavinával hazai pályán le fogja győzni a bolgár bajnokot!

 

Tippünk 2-0.

 

Sok sikert!

Címkék: sportfogadás, tipp,