Sportfogadás tippek: Dinamo Moszkva - Amur Habarovszk

2012-10-14
Tegnap meccsdömping volt a KHL-ben, ma már csak egy mérkőzést rendeznek a ligában. a Nyugati Konferencia éllovasa fogadja a keleti 10. helyezett Amur Habarovszk együttesét.

Dinamo Moszkva - Amur Habarovszk

Tipp: Dinamo góljai 2.5 fölött

Odds: 1.42

Iroda: bwin

Kezdés: ma 15:00

Először is talán érdemes megjegyezni, hogy a Dinamo Moszkva és a Habarovszk utolsó hét találkozója közül csak egy olyat tudunk kivenni, ahol nem a Dinamo játékosai örülhettek. Mostanában tehát nem sok babér terem az Amurnak a Dinamo ellen.

Nem meglepő, ma sem ők az esélyesek! Ovechkin és társai utolsó hét mérkőzésüket megnyerték, de otthon amúgy is kiváló a mérlegük. Eddig kilencszer léptek jégre otthon, és mindössze egy vereségük van az SKA ellen.

Ezzel szemben az Amur idegenben nem szerepel túl fényesen, utolsó három idegenbeli fellépésük során nem szereztek egyetlen pontot sem.

A hazaiaknál van két elit hálóőr, Yaryomenko és Volkov, remek védőjátékosok, és kiváló csatárok. Nagyon komplett együttes, és Ovechkin is beállt a sorba, nem magának, hanem a csapatnak játszik. Nem sok esélye van az Amurnak, ez a Dinamo most nagyon elkapta a fonalat. Telt ház várható hétvége lévén a Luzsnyiki-ban, így nagyon valószínű, hogy a hazai győzelem örömhokival is párosul, ami minimum három hazai gólt jelent!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,