Sportfogadás tippek: Dinamo Dresden - VfL Osnabrück

2013-05-28
Tegnap a Hoffenheim legyőzte a Kaiserslauternt, így bennragadt az élvonalban. Ma kiderül, hogy a Dinamonak sikerül-e kiharcolni a bennmaradást a másodosztályban, vagy ligát cserélnek az Osnabrückkel. Nézzük

Drezda-Osnabrück

Tipp: Drezda

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Pár nappal ez előtt az Osnabrück hazai pályán 1-0-ra elverte a Drezdát, így előnyből várhatja a visszavágót. A Dinamo tehát győzelmi kényszerben játszik, de a Glücksgas-Stadion közönségének bíztatása mellett nem lehet gond a győzelem. A drezdai szurkolótábor egészen félelmetes stadionon belül, és azon kívül is...

A Dinamo egyébként már Osnabrückben sem játszott alárendelt szerepet, és főleg a bekapott gól után magukhoz ragadták a kezdeményezést, de a hazaiak megúszták kapott gól nélkül. A Dinamo olyan ordító ziccert nem dolgozott ki, de nyomás alatt tartotta a harmadosztályú együttest. Látszott a meccs képén, hogy ha ez a Dinamo otthon játszik majd, még tud egy-két fokozatot feljebb váltani.

Ráadásul az Osnabrück együttesén a 2. félidőben azt lehetett érzékelni, hogy a túlélésre játszanak. Ez nem is lett volna baj, ha minden egy meccsen dől el, de ma lesz még egy visszavágó is, ahol egyértelműen a Drezda az esélyes. Az a csapat, amely a 2013-as esztendőben 6-1-1-es mérleggel bír hazai pályán, többek közt a simán feljutó Herthát is meg tudták verni saját közönségük előtt. Ez a Dinamo utolsó 6 meccséből ötöt megnyert, szóval nagy blama lenne, ha a harmadosztályban szereplő Osnabrücköt ne gyűrnék maguk alá!

 

A várható kezdők:

Dinamo: Kirsten-Jungwirth-Bregerie-Losilla-Schuppan-Streker-Fiel-Ouali-Trojan-Müller-Fort

Osnabrück:Riemann-Fischer-Pisot-Neumann-Krük-Staffeldt-Thiel-Costa-Piossek-Manno-Zoller

 

Nagy változások tehát nem lesznek, a Dinamo csapatánál Schuppan veszi át Subasic helyét, de ez sem vehető biztosra.

Az viszont biztos, hogy a drezdai srácok nekimennek az Osnabrücknek, és meg fogják verni őket. Félelmetes a hangulat Drezdában, és a csapat teljesen más mentalitással játszik otthon, mint idegenben. Az osnabrücki meccsen látszott, hogy ez a drezdai együttes otthon kb 5-ből 4-szer elverné az Osnabrücköt.

Hihetetlenül fontos mérkőzés, a vendégek nem fogják bírni a rájuk nehezedő nyomást. A mi tippünk hazai győzelem, és az erre kínált 1.75-ös szorzó több, mint kielégítő!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,