Sportfogadás tippek: Detroit Lions - Green Bay Packers

2013-11-28
Az NFL-ben háladásnapi három találkozó közül a Sport TV is műsorra tűzi mindhármat. Mi az elsőnek megrendezésre kerülő Packers-Lions meccsről hozzuk a tippet. Egyrészt ezt a tippet érezzük jónak, másrészt a meccs is nézhető időpontban kerül megrendezésre CET szerint.

Detroit Lions - Green Bay Packers

Tipp: 41.5 pont felett

Odds: 1.37

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:30

 

Az NFC Észak szempontjából rettentő fontos meccs! A Detroit és a Green Bay mellett a Chicago esélyes még arra, hogy megnyerje a csoportot, és bejusson a play-offba. Aki ma nyeri a Lions-Packers meccset, az nagyot lép az áhított play-off felé.

Nehéz igazából megmondani, hogy melyik csapat nyerhet, de az valószínű, hogy sokpontos meccs lesz. Legutóbb egy ilyen szempontból (is) gyenge 22-9-es meccset játszottak, de volt 2012-ben egy 45-41-es találkozójuk is.

A Packersnél most Rodgers kiesésével az újraigazolt Flynn irányíthat. Remélhetőleg napról-napra egyre jobban összeszokik az elkapókkal, és kifinomultabb lesz majd a passzjáték, mint a Minnesota ellen. A Packersnek pedig idén ritkán látott futójátéka is van, Lacy a földön is képes yardokat megtenni.

A Packers játékosainak ma sem lesz könnyű meccse

James Jones (Fotó: Mike Moreback/Flickr)

 

A Lions utolsó két meccsét elveszítette, épp ezért fognak ma keményebben küzdeni. Stafford, Bush és C. Johnson az a három játékos, akin múlik majd az offense sikeressége. Na meg azon, hogy a Lions O-line képes lesz-e Matthewsékat féken tartani. Egyébként a Lionsnak nincs olyan elkapósora, mint a Packersnek, de Johnson egymaga képes 100-150 yardot teljesíteni.

Egyébként azért is lehet sok pontra számítani, mert a Lions egyik CB-je, Chris Houston nem léphet pályára, így az amúgy is sebezhető secondary talán még inkább az lesz.

A Detroit Lions defensét jellemzi, hogy a sokáig nyeretlen Tampa ellen 24 pontot nyeltek be, és a nem elsősorban pontgyártásáról híres Pittsburgh ellen is kaptak 37 pontot, ami hihetetlenül sok.

A Packersnek is kell legalább 30-35 pontot csinálni, mert Staffordék sem fognak szórakozni. Nagy adok-kapok várható, nagyon fontos meccs ez, több helyen már play-off találkozóként aposztrofálják ezt az összecsapást.

 

Élvezetes meccs, sok pont várható!

A tipphez sok sikert kívánunk mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,