Sportfogadás tippek: Deportivo - Valencia

2018-01-12
A Depor és a Valencia is jól kezdte a 2018-as évet. A Deportivo elhozott egy pontot a Villarreal otthonából, a Valencia pedig bajnokin verte a Gironát, majd továbbjutott a Copa del Rey sorozatban is.

Deportivo - Valencia

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.62

Kezdés: szombat, 20:45

 

A La Coruna úgy kezdte 2018-at, ahogy kell. A Villarreal ellen ikszelni idegenben jó eredmény. Jó eredmény egy kiesőjelölt együttesnek, és jó eredmény lenne az iksz otthon egy olyan csapat ellen, amely a dobogóért küzd. Hazai környezetben a Deportivo biztosan győzelemre játszik majd, egyébként sem olyan együttes, amely csak a védekezésre összpontosítana. A Barca ellen a Camp Nouban ugyan 4-0-ra kikapott, de ott is volt 2-3 olyan ziccere, amiből illet volna gólt lőni, és még 4-5 olyan helyzet, ahol, ha a kulcspasszok sikerülnek, ordító gólhelyzet alakul ki. Nagyon kultúrát, modern focit játszik a Depor, jó nézni a csapat játékát.

A Valencia hasít, igaz, a Girona ellen hátrányból kellett játszani, de sikerült megfordítani a meccset. Hétközi Király Kupa találkozón a gyengélkedő Las Palmast kalapálták el Gayáék, szóval a Denevéresek háza táján minden rendben.

A hétvégi bajnokin már játszhat Zaza, ami jó hír a gólok szempontjából. Jó hír, hogy a Depornál visszatérhet Schar, a svájci bekk, aki elég sok hibát követ el, az említett Barca elleni találkozón is nagyon dekoncentrált volt, de nem egyedi eset ez nála.

Az előző két idényben a Riazorban a két együttes 1-1-es döntetlent játszott, mi pedig abban bízunk, hogy 1-1 gólt most is összehoznak minimum. A Depor ugyan nem áll jól, de a játéka nem rossz, vannak helyzetek, kellően bátor a játék, csak be kell lőni a kialakított helyzeteket. A Valencia pedig sínen van, Marcelino nagyon jól összerakta a csapatot, viszont a védekezés nem sebezhetetlen. hétvégén Kondogbia sem játszhat majd, nem lesz Gabriel Paulista sem, szóval lehetnek lyukak a védekezésben. A Depor pedig lehet ki fog kapni, de ott lesz az a 4-5 valódi gólhelyzet, amiből egyet-kettőt jó eséllyel gólra fog váltani.

Címkék: sportfogadás, tipp,