Sportfogadás tippek: Deportivo - Valencia

2016-10-31
A spanyol Primera Division 10. fordulóját a Depor-Valencia mérkőzés zárja. Mindkét együttes elég cudarul szerepel idén, ennek ellenére jó kis találkozó lesz ez, hisz egyértelmű célja a csapatoknak a győzelem. Nem valószínű, hogy egy hétfő esti barátságos döntetlenbe futunk bele!

Deportivo - Valencia

Online sportfogadási tipp: Büntetőlapok száma 5.5 felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A Depor nincs jó formában, bár az is igaz, hogy elég erős ellenfelekkel találkozott a közelmúltban. A Gijónt azért otthon elverte a La Coruna, de a Celta és a Barca otthonában azért 4-4 gólt benyelt. A Barca ellen még csak-csak benne van, de a Celta elleni derbin elég kilátástalan játékot mutatott be a Depor a meccs egyes szakaszaiban, mert az is igaz, hogy időnként dominálni is tudott. Babel jól mozgott, de a Depor főleg Fajr pontrúgásaiban bízott, bízhatott.

A Valencia is megmérkőzött a Barcával, de amíg a Depor simán kikapott, addig Naniék majdnem pontot szereztek a Blaugrana ellen. Végül is Messi az utolsó percben bevágott egy jogosan megítélt büntetőt, de a Valencia komoly együttes benyomását keltette. Egyébként a Túria-parti együttes négy zakóval nyitott, aztán jött Prandelli mester, és picit összekapta a csapatot. Azért Prandellivel a kötelezőket hozta a csapat, győzelem az Alaves, Leganes, Gijón trió ellen, de az igazán nagyok, mint az Atleti vagy a Barca, még nem jött össze a pontszerzés.

A Depor viszont nem az Atletico és a Barca, hanem sokkal inkább a Gijón, Alaves, Leganes sorba illik.

A tipp: José Luis Gonzalez Gonzalez spori fújja majd a meccset, aki idén már mindkét csapatnak vezetett. A Valenciának a Betis elleni meccsét fújta, ott Enzo Perezt le is zavarta. Hat sárga lap mellett villantotta a pirosat is. A Depornak pedig a Granada elleni találkozóját vezette, ott is sikerült hat sárgát kiosztani. A mi tippünk, hogy a hétfői Depor-Valencia találkozón is kioszt legalább hat büntetőlapot. Mindkét együttes nagyon szeretné behúzni ezt a találkozót, úgyhogy parázs kis összecsapás lesz ez!

Amit még meg kell említeni ezzel a sporival kapcslatban, hogy vonzza a gólgazdag meccseket. JLGG játékvezető által vezetett utolsó 12 élvonalbeli bajnokin mindkét együttes szerzett gólt. Ennek az említett 12 bajnokinak 4.5-ös meccs/gól átlaga van, ami azért nem semmi.

Szóval Gonzalez Gonzalez spori személye garancia a jó meccsre. Ha ő vezet, akkor alap, hogy lesz legalább hat sárga, legalább három gól és mindkét együttes betalál. Aztán ha azt nézzük, hogy a Valencia Prandellivel a Gijónt, az Alavest és a Leganest is 2-1-re verte, nagyjából a végeredményt is be lehet lőni, 2-1-re fog nyerni a Valencia CF (9.50)

Várható kezdőcsapatok:

Deportivo: Lux-Juanfran-Albentosa-Sidnei-Navarro-Guillerme-Mosqueira-B. Gama-Colak-Fajr-Babel
Valencia: Alves-Cancelo-Mangala-Garay-Montoya-M. Suarez-E. Perez-Rodrigo-Parejo-Nani-Munir

Címkék: sportfogadás, tipp,