Sportfogadás tippek: Deportivo - Sevilla

2012-09-24
Tegnapról mára halasztották a Vallecano-Real Madrid meccset, így ezen a hétfői napon két spanyol bajnokira is fogadhatunk. A Real valószínűleg behúzza, viszont a Depor és a Sevilla találkozója már izgalmasabbnak ígérkezik!

Deportivo - Sevilla

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds:1.80

Iroda: bet365

Kezdés: 21:30

 A Depor és a Sevilla két olyan csapat, amely még veretlen a Primera divisionben. A hazaiak az Osasuna elleni győzelmük óta három döntetlent játszottak a Valencia, a Getafe és a Granada ellen. A Sevilla két győzelemmel és két döntetlennel áll, ám mindenképp meg kell említeni, hogy legutóbb a Real Madrid volt az áldozatuk, ami mindenképp önbizalmat adhat nekik!

A Deportivo La Coruna friss feljutóként az újoncok lendületével szorgosan gyűjtögeti a pontokat. Hazai pályán a Depor mindig kemény volt, idén sem lesz könnyű nyerni ellenük! A la corunaiak eddig minden meccsükön lőttek minimum egy gólt, de a Valencia ellen például háromszor is eredményesek voltak. Nincs igazán nagy sztár a csapatban, de ezek a játékosok együtt harcolták ki a feljutást, és pont ezért tudnak egymásért, és a csapatért küzdeni az első osztályban is!

Az andalúzok komolyabb játékerőt képviselnek, és nem vitás, hogy egyénileg jobbak a Sevilla játékosai posztonként. Viszont a Sevilla az az együttes, akiket nem könnyű kiismerni. Legnagyobb előnyük a többi spanyol élcsapattal szemben, hogy ők idén sem az európa Ligában, sem a BL-ben nem szerepelnek, tehát csak a bajnokikra kell koncentrálniuk. A 3. hely reális célkitűzés, és eddig jó úton járnak!

Michel idén nagyot húzott azzal, hogy Rakiticet és Trochowskit is egyszerre kezdeti. A két ex-Bundesligás nagyon jól, összeszedetten játszik. Medel remekül szűr, és rettegésben tartja az ellenfél középpályásait, hisz a chilei nem riad vissza a durvaságoktól sem. A jobb szélen pedig Navas játszik, akit szintén nehéz megtartani az ellenfél védőinek, villámgyors, és a beadásai ha Negredot megtalálják, az már fél gól. Nagyon jól összerakott együttes most az andalúz Sevilla, biztosan győzelemre játszanak ma este is!

Mi azt tippeljük erre a mérkőzésre, hogy mindkét csapat fog gólt szerezni. A Depor játékosai otthon akarják tartani mindhárom pontot, Riki és Pizzi állandó rettegésben tartja majd a Sevilla védőit. Viszont a másik oldalon a válogatott támadó, Alvaro Negredo fog kellemetlenkedni a kapu előtt, márpedig őt nagyon keveseknek sikerül megfogni. Leköti a védők figyelmét, és a második vonalban Rakitic, Trochowski vagy Navas is könnyen gólhelyzetbe kerülhet, és akkor még nem említettük Spahicnak és Fazionak a fejjátékát, ami nemcsak hátul hasznos, de elöl is. Fazio már szerzett gólt idén, ők pontrúgásoknál a Sevilla legnagyobb fegyverei Negredo mellett.

Jó kis meccs lesz ez, ahol remélhetőleg mindkét csapat betalál legalább egyszer!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,