Sportfogadás tippek: Deportivo - Real Madrid

2017-08-20
A Real Madrid már megnyerte az európai- és spanyol Szuperkupát, szóval elég jó formában várja a szezon első bajnokiját. Az ellenfél a Deportivo La Coruna lesz vasárnap este.

Deportivo - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Tippmixpro odds: 1.70

Kezdés: vasárnap 22:15

 

A Real Madrid 68 olyan tétmeccsen van túl sorozatban, ahol legalább egy gólt összehozott. Általában többet is rúg egy meccsen, de azért 68 tétmérkőzést úgy lehozni, hogy mindig zörög az ellenfél hálója, az nem semmi. Ronaldo ugyan eltiltott, de ez nem azt jelenti, hogy ne a Madrid legyen a Depor ellen a favorit. Asensio vagy Lucas bármikor beugrik és bizonyít, Isco szintén, de most egészséges Bale is.

Viszont az tény, hogy a Barca elleni Szuperkupa meccsek azért kivettek a Madridból, most idegenben kell játszani, ahol a közönség a Deport fogja buzdítani, szóval lesznek olyan időszakok a mérkőzésen, amikor a La Coruna játszik majd fölényben. Bakkali és Cartabia két gyors, jól cselező játékos, Andone pedig igazi befejező, végrehajtó típus, jó kis trió ez ott a Depor együttesének kreatív zónájában.

Nem lesz ez sétagalopp a Blancóknak, ráadásul a galíciai együttes hetek óta erre a meccsre készül, addig a Reálnak nem ez a bajnoki volt a prioritás. Semmi, de tényleg semmi jel sem utal arra, hogy a Depor itt akár pontot szerez, de pont ilyenkor szokott jönni a villámcsapás a derült égből. Ez a Deportivo otthon mindent meg fog tenni a győzelemért, és lehet kikap, de gólt, gólokat fog lőni. Egyébként a hazai védelemben Schar érkeztével még egy jól fejelő játékos érkezett, így a hazai együttes pontrúgások után is veszélyeztetni fog. Tegnap a városi rivális Atleti két gólt is kapott rögzített szituációból az újonc Girona ellen, könnyen járhat így a Real Madrid is.

Várható kezdőcsapatok:
Deportivo: Martinez-Juanfran-Schar-Sidnei-Luisinho-Borges-Guillerme-Mosquera-Cartabia-Andone-Bakkali
Real: Navas-Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo-Casemiro-Kroos-Modric-Isco-Bale-Benzema

Címkék: sportfogadás, tipp,