Sportfogadás tippek: Deportivo - Rayo Vallecano

2016-02-01
A hétfői spanyol bajnokik gyakran laposra sikerednek, ez most a Depor-Rayo meccs esetén igencsak meglepő lenne!

Deportivo La Coruna - Rayo Vallecano

Tipp: 2 gól felett (AH)

Odds: 1.425

Iroda: bet365

Kezdés: 02.01. 20:30

 

Ez nem lesz egy áltagos hétfő esti spanyol bajnoki. A Depornak és a Rayónak is nagy szüksége van a pontokra, szóval parázs kis összecsapás lesz ez.

A hazai Deportivo nincs nagy formában, januárban már négy bajnokit játszottak le, de még nem nyertek meccset. Így sincs nagy baj, a 9. hely nem néz ki rosszul úgy összességében, de illene megállítani ezt a nyeretlenségi szériát. A Rayo viszont valódi bajban van, elég csak ránézni a tabellára. Jelenleg kieső helyen a madridi együttes, ám mai győzelme esetén akár 4-5 helyet is ugorhat fölfelé a tabellán. Ez a cél!

Más kérdés, hogy a Rayo idegenben ritkán nyer meccset, ebben a bajnokságban egyszer jött össze. Az egy szem győzelem mellett 2 döntetlen és 7 vereség áll a csapat neve mellett. A 29 bekapott gól is a legtöbb 10 kör után, bár a Real Madrid ellen benyelt tízes igencsak nagyot dob ezen a számon.

Őszinte csapatok találkozója lesz, a Depor otthon mindig győzelemre játszik, függetlenül attól, hogy ki az ellenfél. Aztán hogy összejön-e a három pont, vagy nem, az már más kérdés. A Rayót is ismerhetjük, Paco Jemez is mindig úgy küldi pályára csapatát, hogy játszon őszintén, és játszon győzelemre. Ezért lesz ez jó kis lüktető tempójú találkozó, és sok kapu előtti szituáció. Hazai oldalon hiányzik a kezdő kapus, Lux, ami szintén a gólok mellett szól. A vendégeknél pedig a védelem jobb széle, a Quini-Tito szárny sebezhető, nem egy összeszokott páros, ráadásul azon az oldalon a Depornál a remekül cselező Fajr játszik majd, nehéz lesz tartani.  Nem is lehet kérdés, hogy mindkét együttes, 4-2-3-1-et játszik majd támadó felfogásban, az fix, hogy ez rossz meccs nem lehet! A Rayo amúgy sem szokott gólszegény meccseket játszani, az utolsó 9 bajnokija közül csak egy olyan volt, ahol nem született legalább három gól!

Címkék: sportfogadás, tipp,