Sportfogadás tippek: Deportivo - Celta Vigo

2017-12-23
A szombat a Real Madrid-Barcelona meccsről szól, de mi nem igazán szeretnénk méhkasba nyúlni így Karácsony előtt. Sportfogadás szempontjából ugyanis értékesebbnek tűnik a Depor-Celta összecsapás.

Deportivo - Celta Vigo

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bwin odds: 1.68

Kezdés: szombat 20:45

 

Északon, Galícia tartomány ma aligha a Real Madrid és a Barcelona közötti el Clásicót várja, sokkal inkább a derbit. A tartományi derbit a Depor és a Celta együttesei között. A hazai pályán játszó Depor legutóbb a Camp Nouban vizitált, és akkor fogalmazódott meg bennünk a következő tipp: Mindkét csapat gólt fog lőni a derbin.

A Deportivo már a Barca ellen is nyílt focit játszott, és ennek rendje s módja szerint egy olyan erős együttestől, mint a Barcelona, nyelte is a gólokat sorjában. A gólok mellett volt minimum 4 kapufa, de a Depornak is volt helyzete bőven, amit rendre elszórakozott a kreatív zóna valamelyik tagja. Viszont maga a játék, az tetszetős volt, csak az utolsó passzok, a befejezések nem jöttek össze.

A Celta ellen a derbin vélhetően jobban koncentrálnak majd a La Coruna focistái. Erre szükség is lesz, mármint a koncentrációra, meg a gólokra, mert a Deport a kiesés réme fenyegeti. A Celta is vergődik, csak a 15 helyen találjuk meg Aspasékat. Kemény kis szériát futott a vigói együttes is, Barca, Villarreal és a Valencia volt a három legutóbbi ellenfél, és ezen három meccsen csak egy pont csorgott le. Nem igazán alibizhet a Celta sem, de egy ilyen derbin amúgy sem tehetné meg. Jó kis összecsapás lesz ez, papíron a leggyengébb a szombati meccsek között, de nem fogunk csalódni a mérkőzésben. Hiába két rossz pozícióban lévő két együttes ez, a meccs igenis élvezhető lesz, és itt aligha maradunk gólok nélkül.

Tipp: 2-2

Címkék: sportfogadás, tipp,