Sportfogadás tippek: Deportivo - Betis

2018-02-12
A spanyol LaLiga 23. fordulóját a Depor-Betis találkozó zárja le. A hazai együttes a bennmaradásért küzd, a Betis pedig egyelőre igazi középcsapat, többek ettől a meccstől is függ, hogy gondolkodhat-e majd EL-indulást érő szereplésben.

Deportivo - Betis

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Bwin odds: 1.50

Kezdés: hétfő, 21:00

 

Kétségkívül a hazai együttes számára bír nagyobb téttel ez a meccs. A Deportivo csak a 19. a tabellán, á, jó a rosszban, hogy egy hétfői sikerrel pontszámban beérheti a már bennmaradó helyen lévő Levantét. A La Coruna viszont hosszú idők óta nyeretlen, ez pedig elég nagy probléma.

A Depor egyébként nem tipikus kiesőjelölt, ha a fociját nézzük. Ez az együttes próbál játszani, próbálja gólra játszani a focit, az például nem véletlen, hogy onnan lenti zónából a La Coruna lőtte a legtöbb gólt. Viszont hátul sokszor kinyílik, így a lőtt gólok mellett raklapnyi a kapott gólok száma. Konkrétan a legtöbb a ligában, rengeteg alkalommal volt már kitömve az északi együttes.

Legutóbbi bajnokiján például a Sociedad tette földdel egyenlővé a La Cournát, hisz 5-0-ra nyert. Márpedig a Sociedad és a Betis játéka között találni párhuzamot, mindkét együttes a gólra törő focit helyezi előtérbe, és ilyen szempontból egyébként a Depor is hasonlít erre a két csapatra, csak Andonéék inkább többet kapnak, mint lőnek.

Ősszel a két együttes találkozóját a Betis húzta be otthon, méghozzá 2-1-re. A három-gólos találkozó mondjuk nem kiugró, de ha kicsit jobban belenézünk a statisztikába, látjuk, hogy 30 lövést hozott össze a két együttes, szóval az a mérkőzés sem az óvatoskodásról szólt.

Parralo, a hazaiak mestere legutóbb már odáig jutott, hogy a Sociedad otthonában is 4-3-3-at vállalt fel, meg is lett az "eredménye". Gondolhatjuk, hogy ezek után otthon sem fog óvatoskodni. A Betisnek pedig nincs veszíteni valója, középcsapatként a kiesés réme nem fenyegeti, és ha egy ilyen felfogású együttes görcs és gát nélkül játszik, ott a kapott és lőtt gólok száma rovatba is többször kell behúzni a rovátkát. 

Címkék: sportfogadás, tipp,