Sportfogadás tippek: Deportivo - Betis

2017-02-03
A Betis nem győzni jár idegenbe, ráadásul legutóbb a Barca elleni találkozón ember felettit, mondhatni 110%-ot játszott, ami ma vissza fog ütni. Nem törvényszerű, de a Betis már csak ilyen...

Deportivo - Betis

Online sportfogadás tipp: Deportivo (DNB)

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek 20:45

 

Péntek este a LaLigában két olyan együttes találkozik, amely hazai pályán erős igazán. A Betis ezt legutóbbis bizonyította, hisz 1-1-et játszott a világ egyik legjobb csapata, a Barcelona ellen. Ruben Castro óriási ziccert is rontott, volt kapufa is a Betis részéről, nagyon jól játszott a zöld-fehér mezes csapat. A Barcának persze volt meg nem adott gólja, de a meccs képét nézve az iksz reális volt.

Igen ám, de a Betis otthon, és főleg a nagy csapatok ellen mindig összekapja magát, viszont amikor idegenben játszik, akkor meg sem tudja közelíteni azt a teljesítményt, amit pl. múlt vasárnap is láttunk a sevillai együttestől. A Betis utolsó 4 idegenbeli bajnokiját  elveszítette. A Depor sem csillog idegenben, de most otthon játszik.

Bet365 - 15.000 Ft. bónusz a most regisztrálóknak!

A galíciai együttes győzelmi kényszerben játszik, a 16. helyről villámgyorsan följebb kéne lépni. Erre ma jó esély van, hisz a Betis tényleg nem csillog idegenben, ráadásul a Barca ellen apait-anyait beleadtak. Sok a sérült, Joaquin, Brasanac, José Carlos, F. Gutierrez, Piccini, Cejudo, Sanabria és Jonas Martin sem léphet pályára valószínűleg. A hazai oldalon viszont sem eltiltott, sem sérült játékost nem találunk, ráadásul ott a hazai pálya előnye is. Ha a Depor benn akar maradni, az olyan meccseket, mint ez a mai, hozni kell!

Várható kezdőcsapatok:
Depor:
Tyton-Juanfran-Arribas-Sidnei-Navarro-Guillerme-Borges-Gil-Colak-Bruno Gama-Andone
Betis: Adan-Mandi-Tosca-Martinez-Pezella-Durmisi-Petros-Pardo-D. Ceballos-Alex-Ruben Castro

Címkék: sportfogadás, tipp,