Sportfogadás tippek: Deportivo - Barcelona

2015-01-18
Ma este 19 órai kezdettel Depor-Barca meccset rendeznek a spanyol élvonalban. Ha a katalánok úgy játszanak, mint múlt héten a 'tico ellen, akkor nem fogunk unatkozni!

Deportivo - Barcelona

Tipp: A Barca mindkét félidőben szerez gólt

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Barcánál az Atletico elleni bajnokit megelőzően még válságról beszélgettünk. Aztán jött a meccs, a Barca pedig kivégezte az Atleticót. Messi, Neymar és Suarez is betalált, pörgött a csapat, hajtottak, küzdöttek a srácok. Iniestáék sem csak tologatták a lasztit, belementek párharcokba, szóval le a kalappal. Reméljük, hogy nagyon gyakran látjuk még ezt a Barcát. Azt a Barcát, amely szívvel játszik, és nem csak a mezt viszik ki a gyepre a srácok.

A minap megjelent egy írás, miszerint az a csapat lesz a spanyol bajnok, amely idegenben kevesebb pontot hullajt. Ebben bizony van valami, és Messiék is tudják, hogy nem csak otthon kell pörögni, hanem idegenben is. A Depor nem verhetetlen csapat, a kiesés ellen küzdenek a galíciaiak.

A Barca ászai kihagyták az Elche elleni kupameccset, más kérdés, hogy a tartalékos Barca is rúgott négyet hét közben. Ma viszont nem lesz tartalékos a csapat, Messi, Suarez és Neymar is kezd, bár utóbbinak van egy kisebb sérülése, akárcsak Xavinak. Luis Enrique viszont nem akarja megbontani a Messi-Suarez-Neymar háromszöget, talán ő is rájön, ha az a legjobb, ha hagyja játszani a srácokat. Iniesta és Rakitic játszik majd középen, Busquets szűr, a védelemben Alves és alba játszik szélen, Bravo előtt pedig Mascerano és Pique takarít.

Ez a jelenleg a legerősebb Barca, Xavi is leül a padra, szóval szó sincs itt Messi távozásáról. A katalánok ma is megmutatják, milyen az, amikor játsszák a focit. Ez a Depor nem lehet komoly ellenfél. Tény, hogy kezd kicsit magára találni a hazai csapat, megverték a Riazorban az Elchét és a szétesett Bilbaót, de a Barca azért más kategória. Sokkal inkább a Real kategóriája, márpedig a Real Madrid ebben az idényben 8-2-re lenyomta a Deport. Messiék is lőnek majd 4-5 gólt, valószínűleg egy-egy találat mindkét félidőre jut majd a katalánoktól. Szokatlanul jó az 1.66-os szorzó erre az opcióra.

Címkék: sportfogadás, tipp,