Sportfogadás tippek: Dél-Korea U20 (női)- Angola U20 (női)

2016-07-11
A foci-Eb-nek vége, ami talán nem is akkora baj, látva a tegnap esti finálét. Most egy tipp erejéig egy másik viadalra, az U20-as női kézi vb-re ugrunk át.

Dél-Korea U20 női - Angola U20 női

U20-as női kézilabda-világbajnokság - Nyolcaddöntő

Tipp: 56.5 gól felett

bet365 Odds: 1.85

tippmix odds: -

Kezdés.- hétfő 13:00

 

Kora délutáni meccs, így nem nyújtjuk hosszúra.

Dél-Korea megnyerte a legutóbbi U20-as női kézilabda-világbajnokságot. Most is jó esélye van erre az ázsiai csapatnak. A csoportmeccsek során veretlen maradt 162 gólt dobott 5 meccsen, de kapott is 132-t. Átlagban 58.8 gól esett Dél-Korea találkozóin.

Angola ellenfelükhöz hasonlóan gyors kézit játszik. Mindkét együttesre jellemző a direkt játék, az átlagostól több támadás fut majd végig a pályán, lüktető lesz a játék. A tippet nagyban befolyásolja majd, hogy mit látunk a kapusoktól, és az, hogy a mezőnyjátékosok mennyi technikai hibát vétenek. Ami biztos, itt a tempóval nem lesz baj, mert mindkét együttes gyors tempóban játszik, bár a gyors tempó általában több technikai hibát is eredményez.

Bet365 - 15.000 Ft-os bónusz új játékosoknak

Ettől függetlenül bízunk benne, hogy a csapatok jól összecsiszolódtak már, hisz mindkét együttes 5-5 csoportmeccsen van túl. Ezek az utánpótlás ugyanakkor csapatok meccsről-meccsre fejlődnek.

Szombaton mindkét együttesnek 'pihenője' volt, ami így nem igaz persze, de nem játszottak meccset. Hétfőn már a legjobb 16 közt kell bizonyítani, és elnézve az esélyeket, Angola a tisztes helytállásban bízhat. Az afrikai lányok kikaptak Norvégiától és Dániától, de nem tudtak nyerni ellenünk sem. Ettől függetlenül nem rossz az angolai utánpótlás, vélhetően a csajok ki akarják majd élvezni a meccs minden percét.

Dél-Korea uptempó kézijének lényege, hogy dobják túl az ellenfelet. Ha kapnak 25-30 gólt, nem igazán lényeges, amíg közel 40-et képesek dobni meccsenként. Ausztria és Brazília is megszórta a csoportban Dél-Koreát, kaptak 30-at az osztrákoktól, 34-et (!) Brazíliától, de mindkét találkozót behúzták.

A dél-koreai csapatból figyelni kell Song Ji-Eunra, akinek sok jó meccse volt. A franciáknak 13 gólt dobott, a 'csoportdöntőn' a horvátok ellen 9-szer talált be. Az angolai együttesben pedig Nengangának sült a keze, szóval komoly kis gólesőre kell számítani.

Valószínűleg a meccset Dél-Korea nyeri, legalább 36 dobott góllal lehet kalkulálni, és a nagy tempó miatt vélhetően Angola is eljuthat 25-26 gólig. Jó esélyt látunk rá, hogy 60 fölé megy a gólok száma ezen az összecsapáson!

Címkék: sportfogadás, tipp,