Sportfogadás tippek: Dél-Korea U20 - Horvátország U20

2014-07-02
Horvátországban zajlik az U20-as női kézilabda VB, ahol a csoportkörnél tartanak a csapatok. A magyar válogatott ma pihen három győzelem után, ám reméljük, hogy a dél-koreai és horvát lányok nagy tempót diktálnak majd, és jól megszórják egymást.

Dél-Korea - Horvátország

Tipp: 54.5 gól felett

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 18:15

 

Az U20-as női kézilabda-világbajnokságon négy darab hat fős csoportban zajlik a csoportkör. Minden csoportból az első négy helyezett jut tovább, nem is kérdéses, hogy az A jelű kvartettből a dél-koreai és a horvát együttes is továbblép. Ebben a még Norvégia és Csehország juthat tovább, Kazahsztán és Uruguay eléggé kilóg a sorból.

Dél-Korea Uruguay ellen kezdett, és 48-26-ra nyert. Tipikus ázsiai stílusban játszanak, gyors labdajáratás, sok mozgás, és ezt képesek egész meccsen végigvinni. A 48 dobott gól jelezte, hogy nem álltak le egy percig sem, nem megszokott a kézilabdában. Ez persze edzőmeccs volt, a csehek elleni 30-27-es vereség jelezte, hogy európai együttesek ellen már más a helyzet.

Dél-Korea stílusa persze kellemetlen az európai csapatok számára, azt a sok mozgást nem könnyű lábon követni. Néha még szemmel sem... Viszont a csehek dobtak 30 gólt ellenük, ahogy a gyengécske Uruguay is 26-ot, szóval ez jól jelzi, hogy az apró koreai lányokat azért át lehet lőni, védekezésben nem túl erős a csapatuk. De ez benne van a stílusukban, ők nem úgy akarnak meccseket nyerni, hogy kevesebbet kapnak, hanem úgy, hogy többet dobnak.

Horvátország házigazdaként vesz részt a tornán, így a horvátok meccsein azért igencsak jó a hangulat. Így lesz ez ma is, de a horvát lányoknak ma jön az első olyan meccsük, ahol meg fognak izzadni. Eddig Uruguay és Kazahsztán ellen aratott két sikert a csapat, de az a két válogatott ebből a négyesből nagyon kilóg lefelé.

Dél-Korea a csehek elleni zakó után biztosan javítani szeretne, és az ázsiai lányokat is doppingolja majd, hogy nem az ürességtől kongó lelátók előtt kell kézizni. A horvátok sem akarnak majd lemaradni a koreaiak mögött. Ma pedig a horvát csapat sem ússza meg 30 bekapott gól alatt. Az tény, hogy Uruguay-t és Kazahsztánt 20 alatt tartották, de ma picikét más lesz a tempó, és az ellenfél sem ugatja a kézilabdát, mint a házigazda két korábbi ellenfele.

Továbbjutási gondjai egyik csapatnak sem lesznek, így görcsölni sem fognak a csajok. Jó kis közönségszórakoztató meccsen mindkét csapatot 30 lőtt gól fölé várjuk, így a tipphez szükséges 55 gólnak meg kell lennie!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,