Sportfogadás tippek: Dél-Korea - Brazília

2013-10-12
Brazília ma Szöulban játszik felkészülési meccset Dél-Korea ellen. Előreláthatólag gólgazdag meccs lesz, amit a Story4 csatornán élőben megnézhetünk

Dél-Korea - Brazília

Tipp: Brazília 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: CET 13:00

 

Brazília remek játékkal megnyerte a Konföderációs kupát, aztán ezt követő első felkészülési meccsén 1-0-ra kikapott Svájctól. Ez a zakó kicsit helyre tette Neymarékat, hisz a következő két fellépésükön már nyerni tudtak. Ausztráliának hatot, Portugáliának hármat lőttek, nem volt kérdés egyik meccsen sem, melyik a jobb csapat.

Ma Szöulban minden bizonnyal egy nagyon lelkes koreai csapatot fogunk látni, ahol szintén játszik egy-két klasszis focista. Heung Min Son talán jelenleg a legjobb közülük, aki a Leverkusenben Kiessling és Sam mellett focizik hétről-hétre, és bizony tartják a versenyt a két gigaklubbal a Bundesligában.

Hazai pályán biztosan odateszik majd magukat, és megpróbálják megnehezíteni a brazilok dolgát. Dél-Korea is játssza a focit, nem rúgdosódnak, nem durva a játékuk.

Várható kezdők:

Dél-Korea Jung Sung-Ryong, Lee Chung-Yong, Kim Chang-Soo (Yun Suk-Young), Kim Young-Gwon, Hong Jeong-Ho, Ki Sung-Yueng, Kim Bo-Kyung, Lee Myung-Joo, Son Heung-Min, Ji Dong-Won, Koo Ja-Cheol

Brazília: Jefferson, Daniel Alves, David Luiz, Dante, Marcelo, Luiz Gustavo, Paulinho, Oscar, Hulk, Jô, Neymar

Scolari mester tehát kapus poszton akarja megnézni Jeffersont, de ha megnézzük a Julio Cesar Jefferson cserét, akkor ez a csapat ugyanaz, mint amelyik megnyerte a Konföderációs kupát. Scolarinak már megvan a csapata 90%-ban, egy-két ember kerülhet ki vagy be, de az alap 11 már megvan.

Ha Neymarék odateszik magukat, akár 4-5 gólt is lőhetnek, de a kettő az tényleg a minimum.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,