Sportfogadás tippek: Dél-Korea - Algéria

2014-06-22
A 2014-es foci vb H csoportjában a második körben találkozik Dél-Korea és Algéria. Előbbinek egy, utóbbinak nulla pontja van, szóval elég egyértelműnek tűnik, hogy mindkét csapatnak csak a győzelem a jó eredmény.

Dél-Korea - Algéria 

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 21:00

 

Tegnap belenéztünk a pofonba, Argentína nagyképű focija nemhogy három, de két gólt sem hozott. Messi azért betalált a végén, ám nekünk ez sovány vigasz volt. Ma javítunk!

Dél-Korea és Oroszország meccse az első körben nem volt túl magas színvonalú. Átlagos találkozó volt, kivéve a két kapus teljesítményét. Az oroszok hálóőre, Akinfeev például hatalmasat bakizott, eddig egyértelműen a vb blamája cím birtokosa. A csoport másik meccsén Belgium hátrányból fordítva nyert Algéria ellen. Ott nem volt vitás, melyik a jobb csapat, de az látszott az algírokon, hogy van azért bennünk veszély.

Algéria taktikázhatott úgy, hogy a csoport első meccsén a biztonságra mennek. Aztán az is érthető volt, hogy a vezető gól után visszaálltak. Ráfaragtak ugyan, de nincs veszve semmi. Ma javítani kell, ugyanakkor azt a taktikát már nem lehet alkalmazni, amit a belgák ellen. Sokkal bevállalósabb focit kell mutatniuk, és nem csak a védekezéssel foglalkozni.

Vahid Halilhodzic mesternek azért van kihez nyúlni. Feghouli, Brahimi és Lacen az a három játékos, akiktől a kreativitást várhatjuk. Mindhárman a Primera Divisionban játszanak, és mindhárman csapatuk kiválóságai. Gilasz a Portoban focizik, Bentaleb a Tottenhamben, Taider az Interben, szóval az algírok csapata rendkívül erős ilyen szempontból. Vannak itt kreatív játékosok, és ha picikét őszintébb játékot vállalnak fel, simán lenyomhatják Dél-Koreát.

Az ázsiai együttes is biztonsági focit játszott, és hiába van egy pontja, nyernie kell, ha tovább akar jutni. A koreai egy fiatal, kreatív csapat, melynek jelenleg talán a Leverkusenben focizó Son lehet a vezére, legalábbis támadásban mindenképp. Aki nézi a Bundesliga meccseit, az tudja, hogy milyen rúgótechnikája van ennek a srácnak, de tényleg egy lelkes, alázatos csapatról van szó, amely tud jobban játszani, mint az oroszok ellen tette.

Az a minimum, hogy itt ma két gólt látunk, de a bátrabbak a 2.5 over opciót is választhatják 2.25-ös oddsért.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,