Sportfogadás tippek: Debreceni VSC - Skenderbeu Korce

2012-07-24
Eljött az igazság napja! Vajon tényleg jobb az albán bajnok a Lokinál? Erre a kérdésre ad választ a 20:30-kor kezdődő mérkőzés. A DVSC idegenben 1-0-ás vereséget szenvedett, Nyíregyházán csakis a győzelem elfogadható!

 

Debreceni VSC - Skenderbeu Korce

Tipp: Debrecen góljai 1.5 fölött

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Egy héttel ezelőtt a debreceni focisták nagy csalódást okoztak nekünk. Nemhogy gólt nem rúgtak a korcei csapatnak, helyzetig sem nagyon jutottak el. Hogy ennek mi volt az oka, az egy jó kérdés. Talán az utazás, talán az idegen környezet, de nagyon maga alatt volt a Loki. A fogadóirodák ennek ellenére a magyar bajnokot tartják esélyesnek a továbbjutásra, és mi is így vagyunk ezzel.

A Loki sokkal keményebb csapat, mint amit Albániában mutatott. Ott nagyon megilletődötten játszottak, egyedül Novakovic és Varga teljesített elfogadhatóan. Örülhetnek a debreceniek, hogy 'csak' egy góllal nyert a Skenderbeu.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a mérkőzés teljesen más képet fog mutatni. Az albánok itt már nem lesznek annyira bátrak, az egy gólos előnyüket próbálják majd tartani, azt fogják őrizgetni. A Lokinak támadni kell, persze fontos, hogy hátul is rendben legyen minden. Ha bekapnak egy gólt, akkor a továbbjutáshoz már három kell! Az is benne van a piros-fehér mezes alakulatban, de a kettő egész biztosnak tűnik.

Az albán csapat amúgy sem a támadójátékáról híres, még Albániában sem. Kontrákra fognak építeni, de elsődleges céljuk az eredmény tartása lesz. Ők még akkor sem fognak kockáztatni, ha a Loki betalál, nekik még talán az 1-0 is jó lenne 90 perc után.

A Loki focistái nagyon akarják a sikert, felbosszantotta őket ez a vereség. Ők sem számítottak arra, hogy idegenben vereséget szenvednek. Egyre inkább várják a meccset a srácok, Bódi, Varga, Szakály, és a többiek meg akarják mutatni, hogy az idegenbeli 1-0-ás zakó csak kisiklás volt.

Tény, hogy egyre gyengébb az NBI színvonala, de azért ott még nem tartunk, hogy az albán bajnok idegenben is parádézzon. 2-3 debreceni gólt biztosan láthatunk, és nagyon nagy pech kéne ahhoz, hogy ez ne eredményezzen továbbjutást!

Sok sikert a tipphez, és HAJRÁ LOKI!!!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,