Sportfogadás tippek: Debrecen - La Fiorita

2016-07-07
A DVSC 5 góllal verte a La Fiorita együttesét az EL-selejtezőjének első fordulójában. A visszavágó formalitás, ha másra nem jó, egy edzőmeccsnek mindenképp megteszi. Kellenek is a 'ráhangoló találkozók', hisz július 16-án már startol az NBI!

Debrecen - La Fiorita

UEFA Európa Liga - selejtező

Tipp: Gólok száma az első félidőben 2 felett AH

bet365 odds: 1.975

Kezdés: csütörtök 18:00

 

Az 5-0-ás idegenbeli siker igen egyértelművé teszi, melyik csapat jut tovább. Nem túlzás azt állítani, ez a párharc a sorsolásnál eldőlt. A Loki egy profi csapat, míg az ellenfélről ez aligha mondható el. A DVSC valószínűleg nem ebből a meccsből fog meggazdagodni, hisz a belépés ingyenes! Gesztus, méghozzá nagyszerű. Azért ilyenkor július közepén nem könnyű megtölteni a stadionokat. Pláne nem könnyű becsalogatni az embereket egy ilyen meccsre, amely tétmeccs, ám igazi tétje nincs.

Itt a DVSC játékosain múlik, akarnak-e focizni, és ha igen, meddig. Az előző szezonban a Loki tolt egy nagyon emlékezetes meccset. Idegenben a Skonto Riga ellen 2-2-t játszottak Tiszáék, aztán Debrecenben 9-2-re nyertek! Azért az nem volt semmi, aki visszaemlékszik -talán nem volt oly rég- a rigaiak a nagy melegre fogták a méretes zakót. Igaz, ami igaz, kegyetlen hőség volt akkoriban. Ma nem lesz olyan meleg, de az ellenfél kisebb játékerőt képvisel, mint a Skonto anno.

Bet365 - 15.000 Ft regisztrációs bónusz

Kondás Elemér pedig maximalista, ő biztosan úgy küldi pályára csapatát, hogy adjon bele mindent, és tisztelje meg az ellenfelet, hogy komolyan veszi. Persze nehéz fenntartani a koncentrációt, de reméljük, hogy a Debrecen azért valóban komolyan veszi a meccset, és ahogy az odavágón, a visszavágón is jól megveri a San Marinó-i La Fiorita együttesét. Ha nem is lehet 90 percig fenntartani a koncentrációt, az első 45-öt meg fogja nyomni a hajdúsági együttes!

Statisztikai adat az odavágóról: A Loki 30-szor kísérletezett lövéssel, abból a 30-ból 14 lövés eltalálta a kaput. Nézegetve itt az Eb-meccseket, az a 14 kaput eltaláló lövés egy elég magas szám! Ma remélhetőleg még magasabb lesz!

(Elvileg Kondás Elemér mester a legjobbjait küldi pályára, szóval tényleg az a valószínű, hogy a Loki egy jó edzőmeccsként tekint erre a találkozóra, ahol nyomás nélkül lehet játszani. Ha idegenben 5-öt vágott a Loki, az a minimum, hogy ezt hazai pályán is megismétli)

Tipp: 7-0

Címkék: sportfogadás, tipp,